Κερδίζετε 11%

Traktor Kontrol S2 MKII

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 327.00  
290.00
(359.60 με ΦΠΑ) Κερδίζετε: €37.00 (11%)
NI/EM/000030
Μη Διαθέσιμο
 


Συμπαγές και φορητό - το ανακαινισμένο TRAKTOR KONTROL S2 είναι το ιδανικό επαγγελματικό DJ Controller 2-deck για το TRAKTOR. Έχει μεταρρυθμιστεί με γνώμονα την μέγιστη απόδοση του προγράμματος TRAKTOR, καθώς και με το TRAKTOR DJ, τον ακρογωνιαίο λίθο του φορητού DJ setup, για iPad και iPhone.

O σχεδιασμός 2 +1 συνδυάζει δύο Decks, Remix Decks, και έναν επαγγελματικό μείκτη με μοναδες πολυεφέ. Το S2 περιλαμβάνει επίσης την πλήρη έκδοση του TRAKTOR PRO 2 με Remix Decks - Έτοιμο για μείξεις επαγγελματικού επιπέδου σε δευτερόλεπτα.

Το Traktor Kontrol S2 αποτελείται από ένα controller και ένα audio interface, και συνοδεύεται από το λογισμικό Traktor Pro 2. Διαθέτει 24bit/96kHz audio interface με μετατροπείς υψηλής πιστότητας Cirus Logic, 2 stero εξόδους balanced και unbalanced με υποδοχές TRS 1/4 και RCA και MIDI IN - OUT.Ο controller περιλαμβάνει 2 jog wheels προηγμένης τεχνολογίας, 40 κουμπιά και 27 ποτενσιόμετρα ήδη προγραμματισμένα στις λειτουργίες του προγράμματος έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πάντα πάνω από τον controller. Το S2 ακόμα περιλαμβάνει έναν εύχρηστο δικάναλο μίκτη, με faders, EQ, φίλτρα, gain, FX sends και άλλα. Είναι συμβατό με PC Mac.

Το λογισμικό που συνοδεύει το hardware είναι το Traktor Pro 2 και διαθέτει δυνατότητα μίξης έως σε 2 decks, sample decks, μηχανή που εξασφαλίζει τέλειο συγχρονισμό, 2 παραμετροποιήσιμα τμήματα με 25 εφέ, ευέλικτη διαχείριση MP3 με ενσωμάτωση iTunes και συμβατότητα με iPod, ενώ συνοδεύεται από μία συλλογή από loops πολλών χορευτικών στυλ μουσικής.

Ανθεκτικό και φορητό, το TRAKTOR KONTROL S2 είναι ιδανικό για πρωτάρηδες αλλά και έμπειρους DJ. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του TRAKTOR.

Κατασκευασμένο με τις ίδιες προδιαγραφές όπως το πρωτοποριακό TRAKTOR KONTROL S4, διαθέτει ανθεκτικά κουμπιά και πολύχρωμα, φωτιζόμενα πλήκτρα, για να μην χάνετε τον έλεγχο ακόμα και σε χώρους με ιδιαιτέρως χαμηλό φωτισμό. Δύο επανασχεδιασμένες ροδέλες (jog) από αλουμίνιο, με υψηλότερη ανάλυση, που επιτρέπουν την αλλαγή track με πίεση, και διαθέτουν ακόμα ευκολότερες λειτουργίες pitch bending και tempo nudgingΣχετικά Προϊόντα/Αξεσουάρ:

Χρόνος Εγγύησης:
2 έτη

Σημεία Πώλησης