AXIS-303 GX/1.2m

 
136.00
Μη Διαθέσιμο

Η επωνυμία NEO της Oyaide παρουσιάζει το AXIS-303 GX, ένα καλώδιο τροφοδοσίας υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιεί τον αγωγό ακριβείας «102 SSC» και είναι κατασκευασμένο με ειδική διαδικασία δέσμευσης.

Κανονικά, όσο μεγαλύτερο είναι το εμβαδόν διατομής του αγωγού, τόσο μεγαλύτερο τείνει να είναι το ακουστικό εύρος, αλλά το AXIS-303 GX, με την ειδική διαδικασία συστροφής του, έχει εύρος σαν να ήταν ένα ή δύο μεγέθη ευρύτερο, παρόλο που το εμβαδόν διατομής του αγωγού είναι 2,5τ. Εκτός από τον αγωγό, έχει βελτιωθεί και η εσωτερική δομή.

Εκτός από τον αγωγό, ένα ειδικά διαμορφωμένο υλικό πολυολεφίνης χρησιμοποιείται για τον μονωτή για να εξασφαλίσει σταθερή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Προκειμένου να παρέχεται απόσβεση, βάρος, απορρόφηση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και θωράκιση, διαφορετικές συνθέσεις πολυολεφίνης περιέχουν άμορφο και βολφράμιο, τα οποία είναι μέταλλα με υψηλό ειδικό βάρος, για τη σταθεροποίηση του αγωγού και του μονωτή, με αποτέλεσμα την απόσβεση των ηλεκτρικών δονήσεων, επίσης. ως αποτελέσματα απορρόφησης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και θωράκισης.

Στο επάνω στρώμα, ένα ημιαγώγιμο στρώμα (στρώμα άνθρακα) και μια θωράκιση από φύλλο χαλκού χρησιμοποιούνται για διπλή σφράγιση για να αποκλείεται ο εξωτερικός θόρυβος και να διασφαλίζεται η ομαλή αγωγιμότητα του αγωγού.

Η νέα θήκη είναι μια ευέλικτη έκδοση της συμβατικής θήκης χωρίς αλογόνο για εφαρμογές ήχου.

Τα καλούπια βύσματος και συνδετήρα είναι κατασκευασμένα από δύο διαφορετικούς τύπους υλικού ρητίνης: PP υψηλής σκληρότητας για το εσωτερικό καλούπι και PVC για το εξωτερικό καλούπι, το οποίο μειώνει γρήγορα τους ηλεκτρικούς κραδασμούς που προκαλούνται από τον αγωγό και τα ηλεκτρόδια, ελαχιστοποιώντας το θάμπωμα του εξερχόμενου ήχου και παρέχει μια καθαρή και ευδιάκριτη ηχητική εικόνα.

Τα ηλεκτρόδια, κατασκευασμένα από κράμα χαλκού και μπρούτζο φωσφόρου, γυαλίζονται και γυαλίζονται ξεχωριστά από τεχνίτες και στη συνέχεια επικαλύπτονται με παχύ χρυσό 24 καρατίων για να επιτευχθεί υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Το καλώδιο τροφοδοσίας μεγάλης εμβέλειας και υψηλής ανάλυσης "AXIS-303 GX" θα κάνει το ηχοσύστημά σας ακόμα πιο έξυπνο και υπέροχο.


Χαρακτηριστικά του AXIS-303GX

1.Ο αγωγός είναι ο 102 SSC, ένας αγωγός ακριβείας που αναπτύχθηκε από την Oyaide Electric Corporation και έχει απόδοση αγωγιμότητας άνω του 102%.

2.Η ειδική διαδικασία δέσμευσης επιτυγχάνει υψηλότερη απόδοση μετάδοσης από το κανονικό μέγεθος αγωγού, παρά το μέγεθός του 2,5 τετραγωνικών μέτρων.

3.Ο μονωτήρας είναι κατασκευασμένος από πολυολεφίνη υψηλού μοριακού βάρους, η οποία έχει εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες και εξαιρετικά χαμηλή διηλεκτρική σταθερά 1/4 σε σύγκριση με το PVC.

4. Το εσωτερικό περίβλημα περιέχει άμορφη πολυολεφίνη, η οποία χρησιμοποιείται επίσης στο TUNAMI, και βολφράμιο, ένα βαρύ μέταλλο εξαιρετικά υψηλής ειδικότητας, για τη σταθεροποίηση του αγωγού και του μονωτή, μειώνοντας έτσι τους ηλεκτρικούς κραδασμούς και παρέχοντας ένα φαινόμενο θωράκισης (απορρόφησης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων).

5. Η ασπίδα ταινίας από φύλλο χαλκού προστατεύει από τον εξωτερικό θόρυβο και το στρώμα ημιαγωγών (στρώμα άνθρακα) προάγει την απελευθέρωση στατικού ηλεκτρισμού.

6.Η εξωτερική θήκη, η οποία καλύπτει την εσωτερική δομή, είναι μια πιο ευέλικτη έκδοση της συμβατικής θήκης χωρίς αλογόνο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εξοπλισμό ήχου και είναι εύκολο να τραβήξει γύρω της.

7. Τα χυτευμένα μέρη του βύσματος και του συνδετήρα είναι κατασκευασμένα από δύο διαφορετικούς τύπους υλικών ρητίνης: PP υψηλής σκληρότητας για το εσωτερικό καλούπι και PVC για το εξωτερικό καλούπι, το οποίο μειώνει γρήγορα τους ηλεκτρικούς κραδασμούς που προκαλούνται από τον αγωγό και τα ηλεκτρόδια, ελαχιστοποιώντας έτσι το θάμπωμα του εξερχόμενου ήχου και δημιουργώντας μια καθαρή και ευδιάκριτη ηχητική εικόνα.

8.Τα ηλεκτρόδια από κράμα χαλκού και μπρούτζου φωσφόρου γυαλίζονται και γυαλίζονται ξεχωριστά από τεχνίτες και στη συνέχεια επικαλύπτονται με παχύ χρυσό 24 καρατίων για να διατηρηθεί η υψηλή απόδοση αγωγιμότητας του 102 SSC.

9.Αυτό είναι ένα καλώδιο τροφοδοσίας υψηλής απόδοσης που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από την Oyaide Electric, η οποία μπορεί να σχεδιάζει και να κατασκευάζει καλώδια από την αρχή.
Τα καλώδια AXIS-303 GX απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των μετάλλων εξαιρετικά υψηλού ειδικού βάρους
Για τον έλεγχο των κραδασμών, τη μείωση του βάρους, την απορρόφηση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και την επίδραση θωράκισης, χρησιμοποιούνται ως μονωτές διάφορες συνθέσεις πολυολεφίνης με μέταλλα υψηλού ειδικού βάρους, αμόρφιo και βολφράμιο. Το αποτέλεσμα είναι ένας πιο σταθερός αγωγός και μονωτήρας, που μειώνει τους ηλεκτρικούς κραδασμούς, απορροφά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και έχει υψηλή επίδραση θωράκισης.


ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
Όταν χρησιμοποιείτε καλώδια τροφοδοσίας ήχου υψηλής ποιότητας για ενισχυτές κιθάρας/ενισχυτές μπάσων, βελτιώνονται τόσο η ανάλυση όσο και το εύρος, αλλά τα στοιχεία πυρήνα και πίεσης του ήχου γίνονται λεπτά και η βελτίωση των χαρακτηριστικών των υψηλών συχνοτήτων μπορεί να οδηγήσει σε έμφαση στο “presence".

ΓΙΑ KEMPER

Ο ενισχυτής προφίλ Kemper είναι ένα από τα πιο προηγμένα κομμάτια εξοπλισμού που διατίθεται σήμερα. Το AXIS-303 GX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει τα δεδομένα του προφίλ σας στο επόμενο επίπεδο στον ήχο του ενισχυτή.
ΓΙΑ ΠΛΗΚΤΡΑ

Η απαλότητα των μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων και ο εξαιρετικός εντοπισμός τους τα κάνει να ξεχωρίζουν σε ένα σύνολο όταν χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία των synth και των πλήκτρων. Αν ψάχνετε για τον πιο μεγάλο ήχο στη μαύρη μουσική – τζαζ, φανκ, σόουλ ή χιπ-χοπ – αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.

Το μωβ καλώδιο Prince και η αστραφτερή επιχρυσωμένη εμφάνιση θα σας κάνουν να θέλετε να το κρατήσετε και να περιμένετε τους ήχους που θα παράγει.
ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ

Ο ήχος από ένα ηχείο έχει ένα εύρος που διαψεύδει την τιμή του και είναι απαλλαγμένο από περιττούς χρωματισμούς. Η υψηλή ανάλυση των μεσαίων και υψηλών, που επιτυγχάνεται με την εξάλειψη της ανεπιθύμητης διόγκωσης στα μπάσα, τα καθιστά ιδανικά για παραγωγή μουσικής και monitoring.

Το AXIS-303 GX είναι το απόλυτο καλώδιο για entry-level ηχεία, με ανάλυση και εύρος που συνδυάζει τη σωστή ποσότητα "σάρκας" και πάχους πυρήνα.
ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
Τα καλώδια AXIS-303 GX είναι ιδανικά για χρήση με ψηφιακό εξοπλισμό όπως CDP και DAC, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής χωρίς να διακυβεύεται η ανάλυσή της. Το στρώμα άνθρακα και το φύλλο χαλκού προστατεύουν το ψηφιακό σήμα από εξωτερικούς θορύβους, ενώ το υψηλό ειδικό βάρος των αμόρφιου και βολφράμιου μειώνουν τους ηλεκτρικούς κραδασμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα συμπαγές σύστημα με την τη δύναμη ενός πλήρους συστήματος.
ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ

Με 102 αγωγούς SSC ακρίβειας σε λογική τιμή, όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το BLACKMAMBA-α V2 και άλλα μοντέλα θα παρατηρήσουν μια εξαιρετικά υψηλή ποιότητα απόδοσης που μέχρι τώρα ήταν δυνατή μόνο με πολύ υψηλότερη τιμή.

Το AXIS-303 GX είναι μια υπέροχη προσθήκη σε κάθε έξυπνο σύστημα και κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, από το χάλκινο υλικό βάσης του καλωδίου, τα υλικά και τα εξαρτήματα, μέχρι τους τεχνίτες που το γυαλίζουν σε τελικό προϊόν
Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης