Κερδίζετε 51%

Traktor Pro 3

Αρχική Τιμή Καταλόγου: 99,00  
49,00
Κερδίζετε: €50,00 (51%)
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

H καλύτερη έκδοση της ναυαρχίδας του DJ λογισμικού Traktor. Με βελτιωμένη μηχανή ήχου, ολοκαίνουριο user interface που κάνει τα πράγματα πιο απλά για το club, Mixer FX, και πολλά ακόμα.

REMIX ΜΕ ΛΟΥΠΕΣ, HOTCUES ΚΑΙ BEATJUMPS

Για όσους θέλουν πραγματικά να βάλουν τη "υπογραφή" τους σε ένα σετ, σας δίνουμε τα πιο αξιόπιστα και απρόσκοπτα εργαλεία loop, Hotcue και beatjump της βιομηχανίας, που σας επιτρέπουν να κόβετε και να επανεπεξεργάζεστε τα κομμάτια όπως θέλετε. Το TRAKTOR θα φροντίσει να μην ξεφύγετε ποτέ από το groove.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΟΥΙΤΑ FX

Διαμορφώστε τα κομμάτια σας με πάνω από 40 διαισθητικά, υψηλής ποιότητας εφέ. Τα διάσημα Deck FX του TRAKTOR μπορούν να στρίψουν και να βιδώσουν τα κομμάτια σας με ατελείωτες παραλλαγές, ενώ τα νέα Mixer FX εισάγουν εύχρηστα εφέ σε ένα μόνο control σε κάθε κανάλι. Γυρίστε τα προς τα πάνω, προς τα κάτω, ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τα, για ηχητική εξερεύνηση που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο.

ΝΕΑ FX MIXER

Είτε πρόκειται για βαριά drops είτε για ομαλές μεταβάσεις που καθορίζουν το στυλ σας, τα νέα Mixer FX είναι σχεδιασμένα για διαμόρφωση με ένα κουμπί με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε οκτώ επιπλέον εφέ και τρία νέα φίλτρα για να τα αναθέσετε σε κάθε κανάλι, επιπροσθέτως του Deck FX του TRAKTOR.

SCRATCH ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ

Το TRAKTOR SCRATCH περιλαμβάνεται τώρα στο TRAKTOR PRO 3! Αυτό σημαίνει ότι οι DVS DJs που χρησιμοποιούν timecode βινύλιο, μπορούν πλέον, εκτός από τις δοκιμασμένες και πιστοποιημένες με TRAKTOR SCRATCH κάρτες ήχου και μίκτες, να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε κάρτα ήχου επιθυμούν. Έτσι, αν υπάρχει ένα μοντέλο που σας ταιριάζει, ή αν παίζετε back-to-back με κάποιον με διαφορετική εγκατάσταση, το TRAKTOR μπορεί να προσαρμοστεί

Απαιτήσεις συστήματος

  • macOS 10.15, 11, 12, 13 (τελευταίο update), iTunes 12 (τελευταίο update), Intel Core i5 ή Apple M1 (με Rosetta 2), 4 GB RAM
  • Windows 10, 11 (τελευταίο service pack), Intel Core i5 ή αντίστοιχο CPU, 4 GB RAM
    Σημείωση: Τα TRAKTOR KONTROL S4 MK3 και S2 MK3 υποστηρίζονται μόνο σε Windows 10, 11

Σημεία Πώλησης