Κερδίζετε 23%

Pigments

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 160.00  
123.00
(152.52 με ΦΠΑ) Κερδίζετε: €37.00 (23%)
AR/EM/000089
Μη Διαθέσιμο
 

Tο Pigments είναι ένα πανίσχυρο wavetable, και virtual analog software synthesizer με εμπειρία 20 χρόνων, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Παίρνοντας την σπίθα της φαντασίας και μεταμορφώνοντας την σε ήχο, είναι το πιο βασικό και πιο στοιχειώδες μέρος στην δημιουργία μουσικής.
Το Pigments πραγματοποιεί τη διαδικασία αυτή πολύ φυσικά, δίχως όρια, με άπειρες επιλογές, με ένα πολύ απλό και πλήρες οπτικό feedback, για το πως δημιουργείται και διαμορφώνεται ο ήχος.

Το Pigments είναι πραγματικά ένα synth του 21ου αιώνα, και θα γίνει η επιλογή και η προτίμηση όλων των παραγωγών, των sound designers, και synth-fans.

Με μια πρώτη ματιά:

  • Δύο μηχανές σε παραλληλία: Τα καλύτερα από δύο κόσμους . Virtual Analog μηχανή με τρία osc και προηγμένη μηχανή Wavetable
  • Διπλά φίλτρα: μια ντουζίνα για να διαλέξετε. Από κλασικούς τύπους φίλτρων από τα instruments του V Collection μέχρι μοντέρνους τύπους φίλτρων, Λειτουργία σε σειρά ή παράλληλα
  • Δυνατό τομέα εφέ: λύση όλα σε ένα . Δρομολόγηση Insert ή Send. Modulable παράμετροι
  • Προηγμένο σύστημα modulation : modulate τα πάντα με τα πάντα! . Γραφικό editing, source-based ή destination-based. Envelopes, LFOs, Function generators, Random sources
  • Οπτικό interface: κατανοείστε τον ήχο σας . Γραφική αναπαράσταση των πιο σημαντικών παραμέτρων των modules (wavetable, envelops, LFO morphing…)
  • Πολυρυθμικό Sequencer και Arpeggiator: γίνετε δημιουργικοί. Δημιουργείστε πολύπλοκα, custom και εναλλασσόμενα sequences ή arps
  • Εκτενής βιβλιοθήκη από factory presets: μάθετε από τους masters. Ήχους από πολύ μεγάλους καλλιτέχνες και έμπειρους sound designers . Ενδείξεις που εμφανίζουν τι παραμέτρους προτείνονται να 'πειράξετε'

Χαρακτηριστικά:

  • Ήχος: Ειναι το software synth με το καλύτερο ήχο που κατασκευάστηκε ποτέ. Το Pigments διαθέτει τεχνολογία αιχμής σύνθεσης wavetable, παρέα με το καλύτερο analog modelling. Το σήμα στην συνέχεια περνάει από τα καλύτερα φίλτρα της Arturia και τα εξαιρετικά εφέ. Μια μεγάλη συστοιχία από modulators στην συνέχεια αναλαμβάνει να δώσει ζωή στον ήχο (morphing LFOs, προηγμένα envelopes, randomizers, combinators...). Στο τέλος το Pigments ακούγεται υπέροχα! Ένα φοβερά ευέλικτο synthesizer που είναι ικανό για ήχους που δεν έχετε ξανακούσει.
  • Εμπειρία: Το interface παρέχει πολύ καλό οπτικό feedback το πως ο ήχος αλλάζει και διαμορφώνεται, επιτρέποντας σας να βλέπετε τον ήχο που ακούτε. Αυτός είναι ένας φοβερός τρόπος για τους επαγγελματίες να εκτιμήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος για τους 'πρωτάρηδες' να καταλάβουν πολλά πράγματα για την σύνθεση, και να γίνονται όλο και καλύτεροι όσο παίζουν.
  • Ταυτότητα:Το Pigments διαθέτει έξυπνες καινοτομίες που θα κάνουν πραγματικά τους μουσικούς και την τέχνη τους να ακούγεται διαφορετικά. Από το πολυριθμικό step sequencer, στα τέσσερα macros για ανάθεση, μέχρι το chord generator και τις καινοτομίες. Το Pigments δεν ακούγεται σαν κάποιο άλλο synth, αλλά και κανένα άλλο synth δεν μπορεί να ακουστεί σαν το Pigments!

Σημεία Πώλησης