Κερδίζετε 50%

V-Collection 7

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 402.00  
200.00
(248.00 με ΦΠΑ) Κερδίζετε: €202.00 (50%)
AR/EM/000069
Σε Απόθεμα
 


Το V Collection 7 αποτελείται από 24 θρυλικά instruments – καθιστώντας το μια συλλογή software instrument που κάθε μουσικός πρέπει να έχει.
Synths, string machines, ένα tape replay keyboard, organs, και πιάνο, σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε άγρια bass lines, κοφτερά leads, pads με συναίσθημα, και όλα τα ενδιάμεσα.

Το V Collection 7 περιέχει 3 νέα instruments: το Synthi V, το CZ V, και το Mellotron V.

Παράδεισος Keyboard : Πολλά κλασικά synthesizers και keyboards, όλα σε ένα software τίτλο, το V Collection 7 είναι η απόλυτη συλλογή. Με εξαιρετική τεχνολογία μοντελισμού, οι χρήστες θα απολαύσουν, μοντέρνους ήχους παρέα με διάσημους ήχους από το παρελθόν.

Νέα Instruments: Η ομάδα εξέλιξης πραγματικά έκανε φοβερή δουλειά εργαζόμενη πυρετωδώς για να μας φέρει νέα απολαυστικά synths. Το Synthi V φέρνει την χρηστικότητα του VCS3 σε νέα επίπεδα, το CZ V μας δίνει μια digital γεύση, και το Mellotron V είναι απλά απίστευτο με τον αυθεντικό tape ήχο - και επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει τα δικά του samples!

Εύκολο στην χρήση και αναβαθμισμένο: Το V Collection 7 όχι μόνο περιέχει νέα instruments, έχει επίσης και αναβαθμίσεις. Το B3-V έχει πλήρως ανακατασκευασμένη μηχανή ήχου και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Το Analog Lab 4 πλέον περιέχει επιλεγμένα presets από το Pigments, αλλά επίσης ένα νέο Live Mode για τον live μουσικό. Το αναβαθμισμένο browser κάνει εύκολη και γρήγορη την αναζήτηση ήχων, βελτιώνοντας το workflow.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Το V Collection 7 πλέον περιέχει 24 software keyboards
  • 3 νέα instruments: Synthi V, CZ V, και Mellotron V.
  • B-3 V αναβάθμιση: νέα μηχανή ήχου, modelling, και χαρακτηριστικά
  • Μεγάλη αναβάθμιση Analog Lab 4 , με περισσότερα presets, περιλαμβάνοντας ήχους από το Pigments , Live Mode, και νέο user interface
  • Προηγμένη TAE® τεχνολογία με απόλυτη προσομοίωση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων.
  • Όλα τα interfaces των instruments είναι σε ανάλυση 4K και προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Εκτός από τους καινούριους ήχους των νέων οργάνων, το V Collection 7 περιέχει επίσης 600 νέα presets για τα ήδη υπάρχοντα. Η απίστευτη αναβάθμιση των presets είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατόχους του V Collection 7.
Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης