V-Collection 8

 
529.48
(427.00 χωρίς ΦΠΑ)
AR/EM/000108
Μη Διαθέσιμο

Το V Collection 8 αποτελείται από 28 θρυλικά instruments, καθιστώντας το μια συλλογή software instrument που κάθε μουσικός πρέπει να έχει. Synths, string machines, ένα tape replay keyboard, organs, και πιάνο, σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε άγρια bass lines, κοφτερά leads, pads με συναίσθημα, και όλα τα ενδιάμεσα.

Πολλά κλασικά synthesizers και keyboards, όλα σε ένα software τίτλο, το V Collection 8 είναι η απόλυτη συλλογή. Με εξαιρετική τεχνολογία μοντελισμού, οι χρήστες θα απολαύσουν, μοντέρνους ήχους παρέα με διάσημους ήχους από το παρελθόν. Η ομάδα εξέλιξης πραγματικά έκανε φοβερή δουλειά εργαζόμενη πυρετωδώς για να μας φέρει νέα απολαυστικά synths: Jun-6 V, Vocoder V, Emulator II V, OB-Xa V, Jup-8 V4, Stage-73 V2, Analog Lab V.

Arturia: V Collection 8 (The ultimate software suite)Κύρια χαρακτηριστικά του V Collection 8:
> Περιλαμβάνει 28 τίτλους λογισμικού: Emulator II V, Vocoder V, Jun-6 V, OB-Xa V, Mellotron V, Synthi V, CZ V, Analog Lab V, Clavinet V, CMI V, DX7 V, Buchla Easel V, Synclavier V, B-3 V, Mini V, Piano V, Stage-73 V, Matrix-12 V, Farfisa V, Solina V, SEM V, Wurli V, Jup-8 V, ARP 2600 V, CS-80 V, Prophet V, VOX Continental V, Modular V.
> Περισσότερες από 10000 υψηλής ποιότητας και καινοτόμες προεπιλογές ήχου.
> Analog Lab V - όλες οι προεπιλογές της συλλογής V 8 μπορούν να περιηγηθούν και να επεξεργαστούν από ένα μόνο interface.
> Όλα τα όργανα μοιράζονται μια κοινή διεπαφή για περιήγηση, επεξεργασία (αποθήκευση, εισαγωγή, εξαγωγή, ...).
> Ενσωματωμένα tutorials που επιτρέπουν την γρήγορη κατανόηση των οργάνων.
> Γραφικές διεπαφές υψηλής ανάλυσης, συμβατές με πολύ μεγάλες οθόνες.
> Εύκολη αντιστοίχιση MIDI σε οποιονδήποτε ελεγκτή keyboard.
> Οι ιδιόκτητες τεχνολογίες της Arturia, TAE® και Phi®, διασφαλίζουν ότι κάθε όργανο ακούγεται και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως το πρωτότυπο.
> Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση αδειών: Arturia Software Center.
Προδιαγραφές πλατφόρμας
Windows: Win 8.1+ (64bit) PC: 4 GB RAM; 2.5 GHz CPU. 20GB free hard disk space. OpenGL 2.0 compatible GPU.
Apple: 10.13+: 4 GB RAM; 2.5 GHz CPU. 20GB free hard disk space. OpenGL 2.0 compatible GPU.

Νέα στο V Collection 8
> Jun-6 V: Jun-6 V διοχετεύει το καθαρό αναλογικό πνεύμα της σειράς Juno, τα κλασικά DCO που έφεραν την πολυφωνία στις μάζες. Ο κολοσσιαίος και κρεμώδης ήχος του παραμένει δέος μέχρι σήμερα - βελτιστοποιημένος και βελτιωμένος για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες δημιουργικές ανάγκες.
> Vocoder V: παίρνει το εικονικό Vocoder 16 ζωνών και το μετασκευάζει με προηγμένες δυνατότητες synth, sampler και modulation. Από τα χαρακτηριστικά φωνητικά ρομπότ του Daft Punk έως τις μοντέρνες υφές, το Vocoder V προσφέρει μια αρμονικά πλούσια φωνή που πραγματικά μιλά από μόνη της.
> Emulator II V: βασίζεται στο multitimbral sampling icon που προτιμάται από όλους, από Depeche Mode έως Trent Reznor. Είναι η τέλεια εργαλειοθήκη δειγματοληψίας lo-fi, που συνδυάζει το παλιό ψηφιακό grit που αγαπάτε με την πρωτοποριακή δημιουργική ευελιξία που χρειάζεστε.
> OB-Xa V: φέρνει την τεράστια αναλογική δύναμη του synth "Jump" από τα charts της δεκαετίας του '80 στη σύγχρονη εποχή της μουσικής. Πιστό στον ήχο του πρωτότυπου και υπερπληρωμένο με νέα χαρακτηριστικά, το OB-Xa V θα σας οδηγήσει σε μια άγρια ??ηχητική βόλτα.
> Jup-8 V4: Μια μεγάλη βελτίωση! Παχύ, αλλά ευάερο και πεντακάθαρο, αυτό το πολυσύνθετο εργαλείο λατρεύτηκε από τους φαν των: Prince, Duran Duran, Michael Jackson. Αυτός ο αναλογικός τιτάνας είναι τώρα μεγαλύτερος από ποτέ, χάρη στην πολύπλοκη διαμόρφωση, το δυναμικό FX, τα διπλά step-sequencers και πολλά άλλα.
> Stage-73 V2: Οι ψυχικοί ήχοι του ηλεκτρικού πιάνου Rhodes, ζωντανεύουν με εκπληκτικό ρεαλισμό, με μια βελτιωμένη έκδοση. Η υπερσύγχρονη φυσική μοντελοποίηση προσφέρει απαράμιλλη αυθεντική αίσθηση και προσαρμογή, με ανάρτηση πεντάλ & amp και προηγμένες δυναμικές τροποποιήσεις για να σας βοηθήσουν να βρείτε τη δική σας φωνή EP.

> Analog Lab V: μια εντελώς νέα διάταξη, ευκολότερη προκαθορισμένη πλοήγηση και ισχυρές νέες λειτουργίες απόδοσης για το στούντιο και

Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης