M-Game RGB Dual

 
300.00
MI/EM/000084
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Σχεδιασμένο από τους γκουρού του gaming σε συνεργασία με την M-Audio, το M-Game RGB Dual προσφέρει μια ισχυρή κάρτα ήχου για gaming με μίκτη live streaming. Καλώς ήρθατε στην καλύτερη εμπειρία streaming.

Το M-Game RGB Dual είναι ένας διπλός USB μίκτης ήχου συνεχούς ροής με προσαρμόσιμο φωτισμό RGB LED, sampler, διαμόρφωση φωνής και εφέ φωνής, σε συνδυασμό με επαγγελματική κάρτα ήχου και φυσική επιφάνεια εργασίας. Με το RGB Dual μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια διασκεδαστική και προσαρμόσιμη ζωντανή παρουσίαση, με εργαλεία που θα βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας και θα ενθουσιάσουν το κοινό σας.

Ο καλύτερος μίκτης streaming για gaming
Ο μίκτης του M-Game RGB Dual και το ισχυρό λογισμικό M-Game, συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια κάρτα ήχου και ισχυρό μίκτη streaming που σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο της εκπομπής σας. Προσαρμόστε τη στάθμη εξόδου για μουσική, μικρόφωνο, συνομιλία, παιχνίδι, sampler και άλλα. Καταγράψτε αμέσως τα κομμάτια ήχου και αποθηκεύστε τα στον σκληρό σας δίσκο. Ως ο πιο ευέλικτος μίκτης live streaming στην αγορά, το M-Game RGB Dual προσφέρει συνδέσεις για όλο τον εξοπλισμό σας και τον απόλυτο έλεγχο της μίξης σας

Συνδέστε οποιοδήποτε μικρόφωνο στο κύκλωμα προενισχυτή μικροφώνου M-Audio Crystal για ποιότητα φωνής σε επαγγελματικό επίπεδο εκπομπής. Οι διπλές συνδέσεις USB επιτρέπουν τη σύνδεση ενός υπολογιστή παιχνιδιών και ενός υπολογιστή live streaming ταυτόχρονα. Μια πρόσθετη οπτική είσοδος κονσόλας παιχνιδιών και στερεοφωνική είσοδος 1/8" είναι διαθέσιμη για τυχόν πρόσθετες συσκευές ήχου, όπως τηλέφωνα και tablet. Επιπλέον, ένας ποδοδιακόπτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσθετο έλεγχο των λειτουργιών του M-Game ή των αγαπημένων σας συντομεύσεων.

Χρησιμοποιήστε τα 5 φυσικά Fader για μίξη φωνής, συνομιλίας, παιχνιδιού, ήχου υπολογιστή και sampler σε πραγματικό χρόνο. Το μεγάλο κεντρικό κουμπί ελέγχου παρέχει άμεσο έλεγχο των παραμέτρων των ακουστικών, των ηχείων και των φωνητικών εφέ.

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας σας στο παιχνίδι και παρέχετε τη μέγιστη ψυχαγωγία στο κοινό σας!

Το λογισμικό M-Game προσφέρει μεγάλη προσαρμογή και έλεγχο
Το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό M-Game επιτρέπει τον εις βάθος έλεγχο του δημιουργικού μέρους και την προσαρμογή της εκπομπής σας. Εξατομικεύστε τα LED, τις εικόνων και τα φωνητικά FX.

(Διαμόρφωση φωνής) Αποκτήστε πρόσβαση στα εργαλεία Crystal-Clear Mic Technology που θα σας δώσουν τον επαγγελματικό ήχο που αναζητάτε. Το προσαρμόσιμο EQ, η συμπίεση, το noise gate, το high pass filter και το de-esser, μπορούν να προσαρμοστούν ειδικά στη φωνή σας.

(Voice FX) Γίνετε εξαιρετικά δημιουργικοί με τη φωνή σας χρησιμοποιώντας τα 50 ενσωματωμένα FX που κυμαίνονται από στιγμιαίες αρμονίες 2 μερών έως εξαιρετικά διασκεδαστικές φωνές Ogre και Sci-Fi Villain. Ή δημιουργήστε το δικό σας FX με pitch, harmony, distortion, chorus, reverb και echo!

(Sampler) Προσαρμόστε οποιοδήποτε από τα 18 ενσωματωμένα δείγματα ή εισαγάγετε ή εγγράψτε το δικό σας για χρήση στις εκπομπές σας. Στη συνέχεια, απλώς αντιστοιχίστε τα στα κουμπιά ενεργοποίησης φυσικού δείγματος ή ενεργοποιήστε τα από το λογισμικό. Το Audition Mode™ σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση των δειγμάτων και των φωνητικών σας εφέ πριν ακουστείτε στον αέρα ζωντανά.

(LEDS) Το λογισμικό M-Game σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο των εφέ φωτισμού RGB στο μίξερ. Ταιριάξτε τέλεια την αισθητική του δωματίου σας, προσαρμόζοντας όλα τα στοιχεία της επάνω επιφάνειας χρησιμοποιώντας συμπαγή χρώματα RGB, διαβαθμίσεις, παλμικά και εφέ LED ουράνιου τόξου.

Γενικά χαρακτηριστικά
ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ USB ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΑΣ
Χωρίς θόρυβο ή περίεργες ρυθμίσεις καλωδίων.
Συνδέστε ξεχωριστούς υπολογιστές gaming και live streaming στον μίκτη του M-Game.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Ταιριάξτε τα ενσωματωμένα χρώματα LED RGB με τον φωτισμό του χώρου σας.

ΑΜΕΣΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ
Ενεργοποιήστε δείγματα και εφαρμόστε φωνητικά εφέ.

ΣΙΓΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙ #$%&
Κουμπί σίγασης μικροφώνου με δυνατότητα να ορίσετε δείγματα ήχου.

ΚΟΥΜΠΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 360 ΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΕΣ LED
Έχετε τον έλεγχο των ακουστικών, των ηχείων και των παραμέτρων φωνητικών εφέ σε πραγματικό χρόνο

5 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ FADERS + ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΗΧΕΙΟΥ
Ανεξάρτητα χειριστήρια στάθμης για μικρόφωνο, παιχνίδι, συνομιλία, δείγματα, ακουστικά και άλλα

CRYSTAL CLEAR™ MIC TECHNOLOGY
Βελτιώστε την ποιότητα του μικροφώνου διαμορφώνοντας Gate, Compressor, High Pass Filter, EQ, Mic-Booster και De-esser FX

ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ CRYSTAL
Σύνδεση μικροφώνου XLR με δυναμικό εύρος 110dB και κέρδος και ενίσχυση >60dB για μικρόφωνα χαμηλής απόδοσης

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΔΙΑΚΟΠΤΗ

Αντιστοιχίστε σε οποιοδήποτε πλήκτρο συντόμευσης ή μακροεντολή

Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης