Symph EQ

 
1,679.00
HA/EM/000022
Μη Διαθέσιμο

70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ BAXANDALL EQ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ

Η τοπολογία του Baxandall equalizer, που παρουσιάστηκε στο κοινό από τον Peter Baxandall το 1952, ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος να έχουμε high και low shelves με επιλογή πρόσθεσης και αφαίρεσης χωρίς τη χρήση ακριβών περιστροφικών διακοπτών. Αυτό το προσιτό κύκλωμα υιοθετήθηκε σύντομα από κατασκευαστές hi-fi και κονσόλων για την απλότητά του, όπου δεν απαιτούνται παραμετρικές επιλογές eq.

H Heritage Audio αντικατέστησε επιτυχώς την τοπολογία Baxandall με ένα λειτουργικό ισοδύναμο - πολύ πιο μουσικό, το οποίο υλοποιήθηκε σαν μια μονάδα 1U rack για master bus και mastering.

Το Stereo Asymptotic Equalizer, γνωστό ως Symph EQ, παίρνει το όνομά του από το σχήμα που λαμβάνεται από τις καμπύλες των shelf eq, όπου το εύρος ενίσχυσης ή αποκοπής μεγαλώνει έως ότου επιτευχθεί η ασυμπτωτική τιμή, διατηρώντας πάντα τις εξαιρετικά υψηλές και χαμηλές συχνότητες υπό έλεγχο.

Ο ήχος του μπορεί να περιγραφεί μόνο ως σφιχτός, γλυκός και φυσικός, και η χρήση της παράλληλου equalizing για τη λήψη των επιθυμητών καμπυλών απόκρισης το κάνει να έχει εξαιρετική απόκλιση χαμηλής φάσης.

SHELVING ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Μια διάταξη έξυπνου κυκλώματος επιτρέπει ρύθμιση + ή - 10,5 dB σε βήματα 0,5 dB. Ο κύριος περιστροφικός διακόπτης θέτει βήματα 1dB ενώ το κουμπί 0,5 προσθέτει μισό dB στην κύρια ένδειξη. Το κουμπί CUT μετατρέπει το ποσό ενίσχυσης σε περικοπή. Διατίθενται έξι στρατηγικά επιλεγμένες, επιλογές συχνότητων ανά μπάντα (8, 10, 12, 15, 20 και 24 Khz στο high shelf και 470, 360, 220, 110, 60 και 20 Hz στο low shelf).

2-POLE HIGH ΚΑΙ LOW PASS ΦΙΛΤΡΑ

Προκειμένου να διατηρηθούν οι πολύ χαμηλές και οι εξαιρετικά υψηλές συχνότητες υπό έλεγχο, έχουν προστεθεί επιπλέον φίλτρα υψηλής και χαμηλής διέλευσης σε διπλούς ομόκεντρους περιστροφικούς διακόπτες, στα 12dB / οκτάβα. 5 επιλογές συχνότητας και OFF είναι διαθέσιμες σε κάθε μία (10, 12, 18, 22 και 30 Khz στο low-pass και 160, 82, 47, 20 και 15 Hz στο high-pass).

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ ΖΕΙ.

Το Symph EQ θα είναι ένα φοβερό εργαλείο όπως έχει περιγραφεί παραπάνω, αλλά μετατρέπεται σε αριστούργημα με τις ακόλουθες 3 προσθήκες:

  • Διαθέτει τους ίδιους αποκλειστικούς μετασχηματιστές εισόδου Carnhill made in Oxford που υπάρχουν στο Successor.
  • Οι έξοδοι οδηγούνται από ενισχυτές εξόδου Class-A 73 τύπου, κατασκευασμένοι με τους ίδιους μετασχηματιστές εξόδου Carnhill St´Ives όπως η υπόλοιπη οικογένεια προϊόντων μας.
  • Το πιο σημαντικό και, εδώ είναι που το Symph EQ λάμπει πραγματικά, έχει ενσωματωμένες δυνατότητες Mid Side (M / S).

ΤΟ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ M/S EQUALIZING .

Τίποτα δεν πλησιάζει στο M / S equalizing σε ένα μιξ. Επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργάζεται ανεξάρτητα το κέντρο και τις πλευρές. Τα οφέλη μιας τέτοιας επεξεργασίας είναι δύσκολο να τα πιστέψουμε. Μπορείτε να βελτιώσετε τη μίξη σας χωρίς να κάνετε τα φωνητικά σας να ακούγονται σκληρά ή ακόμα και να “σφίξετε” το περιεχόμενο των μπάσων της στερεοφωνικής εικόνας χωρίς να κάνετε τον ήχο μπάσου ή της μπότας αδύναμο! Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα της ισχύος του Symph EQ M / S!

Η απόκριση του Side high pass φίλτρου έχει γίνει ελλειπτική όπως είναι στους κόπτες δίσκου βινυλίου για ακριβή απόκριση συχνότητας.

ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ SYMPH EQ

  • Προσαρμοσμένους μετασχηματιστές εισόδου Carnhill Oxford και προσαρμοσμένους μετασχηματιστές εξόδου Carnhill St Ives, και οι δύο αποκλειστικά κατασκευασμένοι για την Heritage Audio.
  • Σταδιο εξόδου high-end, 73-style Class-A.
  • Όλα τα χειριστήρια χρησιμοποιούν περιστροφικούς διακόπτες υψηλής ποιότητας ακριβείας 0,5dB.
  • Η επεξεργασία Mid-side επιτρέπει την ακριβή διαχείριση των κεντρικών μπάσων και τις δυναμικές πηγές υψηλής ενίσχυσης χωρίς να επηρεάζει τις κεντρικές πηγές, όπως φωνητικά, snare κ.λπ.
  • Stereo και M/S εισόδους και εξόδους, όλες balanced και ground free (συμβατές με unbalanced) επιχρυσωμένα XLRs. ON, M/S ή stereo λειτουργία και ξεχωριστό hard BYPASS για κάθε κανάλι.
  • Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Rack Mountable:
1U
Αναλογικές Είσοδοι:
2 XLR
Αναλογικές Έξοδοι:
2 XLR
Αριθμός Εισόδων:
2 XLR
Αριθμός Εξόδων:
2 XLR
Βύσμα Εισόδου:
XLR
Βύσμα Εξόδου:
XLR
Είσοδος Line:
ΝΑΙ Χ 2
Είσοδος Μικροφώνου:
ΟΧΙ
Ενισχυτής Ακουστικών:
ΟΧΙ
Έξοδος Ακουστικών:
ΟΧΙ
Εξωτερικό Ρολόι:
ΟΧΙ
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:
Περιστροφικοί διακόπτες υψηλής ποιότητας ακριβείας 0,5dB
Μέγιστη Στάθμη Εξόδου:
+26dBu into 600 ohms
Τροφοδοσία:
Εξωτερικό τροφοδοτικό
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ
Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης