Britstrip

 
2,575.48
(2,077.00 χωρίς ΦΠΑ)
HA/EM/000024
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕ 1U RACK

Σας παρουσιάζουμε το Heritage Audio BritStrip - το αποκορύφωμα των 50 ετών αναλογικού σχεδιασμού σε μία μονάδα 1U Rack. To Britstrip φέρνει τον ήχο των “χθεσινών” εμβληματικών ηχογραφήσεων στους σημερινούς απαιτητικούς μηχανικούς ήχου. Το BritStrip συνδυάζει έναν προενισχυτή 73, έναν διευρυμένο equalizer 73, ένα discrete Class-A DI, και τον περίφημο diode bridge compressor από το Heritage Audio Successor. Το πλησιέστερο ισοδύναμο του BritStrip θα ήταν όλα μαζί ένα 73JR, 73EQJR και ένας mono Successor - ένα πακέτο αξίας $ 3000 από μόνο του, αλλά με πρόσθετη ευελιξία δρομολόγησης.

Ο προενισχυτής μικροφώνου που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Το BritStrip ξεκινά με τον ίδιο προενισχυτή με το δικό μας 73JR, με έναν νέο προσαρμοσμένο μετασχηματιστή εισόδου που έχει σχεδιαστεί με την Carnhill και είναι αποκλειστικά κατασκευασμένος για την HA στο εργοστάσιο St Ives. Ο προενισχυτής διαθέτει επίσης έναν προσαρμοσμένο μετασχηματιστή εξόδου Carnhill St Ives, που ολοκληρώνει τον σχεδιασμό του discrete, Class-A, 3-gain κυκλώματος. Ο προενισχυτής διαθέτει 80 dB gain, 20dB pad, αντιστροφή φάσης και διακόπτη σύνθετης αντίστασης για είσοδο 1200 ή 300 ohm.

Το Discrete Class-A DI

Το DI προέρχεται επίσης από τον εξαιρετικά πετυχημένο σχεδιασμό που βρίσκουμε στο Heritage Audio 73JR, ένα διακριτό κύκλωμα Class-A JFET μπροστά από τον μετασχηματιστή μικροφώνου, δίνοντάς σας όλο το χρώμα και τον όγκο που θα μπορούσατε να ζητήσετε. Το DI περιλαμβάνει επίσης μια παθητική έξοδο thru για τροφοδοσία ενός ξεχωριστού ενισχυτή.

Ένα “ανεπτυγμένο” 73 Equalizer.

Το BritStrip eq διαθέτει 3 πηνία Vinkor pot core στη μεσαία μπάντα και στο high pass filter. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πώς με ακραίες ενισχύσεις τα αποτελέσματα είναι τόσο εξαιρετικά μουσικά. Η μεσαία μπάντα είναι ιδανική για να δώσουμε όγκο και “punch” σε ταμπούρα, μπότες, κιθάρες, φωνητικά ή σε ότι άλλο θέλετε! Δεν χρειάζεται να είστε διακριτικοί όπως θα κάνατε με τα περισσότερα eq - το BritStrip δεν έχει φασικά προβλήματα ή χάνει τη δυναμική περιοχή σε ακραίες ρυθμίσεις. Το φίλτρο low-pass που βασίζεται σε επαγωγέα, που έχει ληφθεί απευθείας από τη σχεδίαση του 73, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα χαμηλά εκτός εμβέλειας - χωρίς να επηρεάζετε την ποιότητα των επιθυμητών συχνοτήτων. Τα ψηλά high και low shelves έχουν επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνουν λειτουργία καμπάνας - καθιστώντας τα πιο ευέλικτα από ποτέ.

Ένας compressor σαν τον Successor

Ο diode bridge compressor δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι ο ίδιος compressor που βρίσκουμε στον πολυβραβευμένο Heritage Audio Successor. Η συμπίεση Diode Bridge, μια πατέντα 60 ετών, πήρε μια εντελώς νέα ζωή με τα διευρυμένα χαρακτηριστικά και τους απίστευτους γρήγορους χρόνους attack/release του Successor.

Με το BritStrip, αυτός ο ισχυρός σχεδιασμός compressor είναι ιδανικός για χρήση “tracking”, χάρη στο blend control και το περίτεχνο φίλτρο sidechain. Αυτό σας δίνει πολλές δυνατότητες για tracking, καθώς μπορείτε να δώσετε στα όργανα μια αίσθηση δυναμικής «έτοιμης για εγγραφή» δίνοντάς στους ερμηνευτές μια αίσθηση του τελικού ήχου καθώς εκτελούν.

Το τμήμα του compressor παρέχει μεγάλη ευελιξία sidechain, με 5 επιλογές συχνοτήτων και εξωτερική είσοδο για sidechain. Και αν αυτό δεν είναι αρκετή ευελιξία, 2 BritStrips μπορούν να συνδέσουν τους compressors τους για την απόλυτη στερεοφωνική λύση tracking.

Ευέλικτη Δρομολόγηση

The BritStrip allows for compression and equalizer routing. Eq’ing pre-compression makes the compression detector more sensitive to the boosted frequencies and less sensitive to those cut. Inversely, eqing post compression makes the detector insensitive to the eq settings.

Το BritStrip επιτρέπει δρομολόγηση compression και equalizer. Με το Eq πριν τον compressor κάνει τον compression detector πιο ευαίσθητο στις συχνότητες που έχουμε δώσει gain και λιγότερο ευαίσθητο σε αυτές που έχουμε κόψει. Αντίστροφα, αν είναι ο compressor πριν το eq καθιστά τον detector αναίσθητο στις ρυθμίσεις του eq.

Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης