BD-MP1

 
515,00
TA/EM/000509
Μη Διαθέσιμο

Επαγγελματικό multi-format Blue-ray ικανό για αναπαραγωγή DVD/CD, SD card και USB flash memory

Το Tascam BD-MP1 είναι ένα επαγγελματικής κλάσης μηχάνημα αναπαραγωγής Blue-Ray που επεκτείνει τις δυνατότητες του δημοφιλούς BD-01U Blu-ray της TASCAM. ο BD-MP1 είναι η τέλεια επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων όπως δημόσιων, εκπαιδευτικών και εμπορικών εγκαταστάσεων, θεάτρων, ψυχαγωγικών και ψυχαγωγικών επιχειρήσεων.

Επιλογές DVD/CD, Κάρτα SD και USB Flash memory

Το BD-MP1 μπορεί αυτόματα να αναπαράγει περιεχόμενο από ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων μέσω οποιασδήποτε από τις τρεις υποδοχές εισόδων που διαθέτει στο μπροστινό πάνελ, συμπεριλαμβανομένων δίσκων Blu-ray / DVD / CD, USB Flash Memory ή κάρτας SD

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τύπων δίσκων

Το BD-MP1 εξαλείφει την ανάγκη για διαφορετικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου / βίντεο σε μια εγκατάσταση, προσφέροντας αναπαραγωγή από ένα μόνο μηχάνημα σε ένα ευρύ φάσμα μορφών μέσων και αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των Blue-ray (BD-ROM, BD-R, BD-RE) , DVD (DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW) και CD (CD-DA, CD-R).

Ευέλικτη υποστήριξη αναπαραγωγής αρχείων

Το BD-MP1 είναι η ιδανική λύση για αναπαραγωγή από μία μόνο συσκευή για εγκαταστάσεις, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων, όπως βίντεο (MPEG1, MPEG2, MPEG4 AVC, VC-1, AVCHD, WMV), εικόνας (JPEG, GIF, PNG ) και ήχου (LPCM, MP3, AAC, WMA).

Λειτουργία αναπαραγωγής με την ενεργοποίηση και επανάληψης

Η μοναδική λειτουργία Power-on Play επιτρέπει στο BD-MP1 να ξεκινήσει την αναπαραγωγή του επιθυμητού περιεχομένου αμέσως μετά την ενεργοποίησή του, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε πρώτα τη λειτουργία Play. Με τη λειτουργία επανάληψης ρυθμισμένη σε "on", το περιεχόμενο θα ξεκινήσει αυτόματα και θα αναπαράγεται συνεχώς μέχρι να απενεργοποιηθεί η τροφοδοσία του.

Κλείδωμα πίνακα (Panel Lock) για ασφαλή λειτουργία

Η λειτουργία κλειδώματος Panel, IR και Tray αποτρέπουν την τυχαία λειτουργία ή σφάλμα από το χρήστη ή την αλλαγή προκαθορισμένων στοιχείων ελέγχου σε εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας στη διασφάλιση συνεπούς και αξιόπιστης απόδοσης σε οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Απόκρυψη λειτουργίας μενού σε οθόνη κατά το άνοιγμα

Η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εμφανίζει μια μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση αντί για την τυπική εργοστασιακή ρύθμιση και τα μενού επιλογής, δημιουργώντας ένα κομψό και μη ενοχλητικό περιβάλλον οπτικής εκκίνησης κάθε φορά που το σύστημα είναι ενεργοποιημένο.

Διπλές θύρες Memory USB

Δύο θύρες Memory USB, μια μπροστά και μια πίσω, επιτρέπουν σταθερή ή εναλλάξιμη πρόσβαση σε δεδομένα memory USB για μεγαλύτερη ευελιξία αναπαραγωγής.

Έξοδος HDMI για σύνδεση οθόνης

Μια έξοδος HDMI στο πίσω μέρος του μηχανήματος παρέχει εύκολη και αξιόπιστη σύνδεση plug-and-play σε οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση συμβατή με HDMI.

Balanced και Unbalanced Έξοδοι

Επισημαίνοντας την συμβατότητα του σε εμπορικά περιβάλλοντα εγκατάστασης, το BD-MP1 προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας XLR ισορροπημένες στερεοφωνικές αναλογικές εξόδους, καθώς και μη ισορροπημένες στερεοφωνικές εξόδους RCA για ευελιξία στη δρομολόγηση ήχου, τη σύνδεση και τη ρύθμιση.

Ομοαξονική και Ψηφιακή έξοδος ήχου

Το BD-MP1 παρέχει υποστήριξη για έξοδο ψηφιακού ήχου επαγγελματικής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Dolby, DTS και άλλων μέσω συνδέσεων ομοαξονικού (Coaxial) και ψηφιακών εξόδων. Υποστηρίζεται επίσης η αναπαραγωγή Linear PCM 2 καναλιών.

Σύστημα ήχου 7.1 Surround

Η συναρπαστική και πλήρης, πλούσια αναπαραγωγή ήχου για οποιαδήποτε εγκατάσταση παρέχεται μέσω εξόδων ήχου 7.1 Surround Sound System - εμπρός και αριστερά δεξιά (FL / FR), Κέντρο (C), αριστερά και δεξιά (SL / SR), surround πίσω αριστερά & δεξιά (SBL / SBR) και subwoofer (SW).

Θύρες IP και RS-232C για εξωτερικό απομακρυσμένο έλεγχο.

Απρόσκοπτη, αξιόπιστη αμφίδρομη πληροφόρηση και έλεγχος της συσκευής προσφέρεται για επαγγελματικές εγκαταστάσεις μέσω συνδέσεων RS-232C και Ethernet, επιτρέποντας την ενσωμάτωση του BD-MP1 σε πιο εξελιγμένες εγκαταστάσεις AV.

Πλήρης έλεγχος μέσω του μπροστινού πάνελ.

Ο έλεγχος και η λειτουργία των λειτουργιών Stop, Play, Pause και Fast Forward του BD-MP1 καθώς και η πλοήγηση στο MENU χωρίς το τηλεχειριστήριο IR είναι δυνατά με τα εύκολα προσβάσιμα κουμπιά ελέγχου στο μπροστινό πάνελ τα οποία μπορούν να κλειδωθούν / ξεκλειδωθούν.

Συμπαγές μέγεθος 1U Rack

Στεγάζεται σε μια κομψή μαύρη θήκη, το συμπαγές 1U BD-MP1 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε rack ή άλλη εγκατάσταση

Αναλογικές Έξοδοι:
ΔΥΟ/XLR
Αναπαραγωγή MP3:
NAI
Βάρος:
2.64kg
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:
BD25, BD50, BD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:
CD-DA, CD-R, CD-RW
Οθόνη Ενδείξεων:
ΝΑΙ
Συχνότητα Δειγματοληψίας:
44.1k/48k/64k/88.2k/96k/176.4k/192k Hz
Τροφοδοσία:
AC 100V to 240V, 50/60Hz
Τύπος Εξόδου:
XLR, HDMI 19pin Type A, RCA pin jack × 8 (FL/FR/SL/SR/SBL/SBR/C/SW)
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ

Σημεία Πώλησης