Pro Tools Carbon

 
4,290.40
(3,460.00 χωρίς ΦΠΑ)
AV/EM/000111
Μη Διαθέσιμο

ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ AUDIO INTERFACE ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Για καλλιτέχνες, συγκροτήματα και παραγωγούς, το Pro Tools | Carbon είναι ένα νέας γενιάς Audio Interface - κατασκευασμένο για να αποτυπώνει τη λαμπρότητα. Είναι ένα υβριδικό σύστημα παραγωγής ήχου που διαθέτει απίστευτη ποιότητα ήχου και συνδυάζει τη δύναμη της εγγενής CPU σας με ενσωματωμένα DSP HDX . Έτσι, μπορείτε να ωθήσετε τον υπολογιστή σας στο όριο όταν ηχογραφείτε και μιξάρετε μέσω plugin AAX DSP με καθυστέρηση σχεδόν μηδέν! ‘Oλα με το πάτημα ενός κουμπιού και όλα μέσα στο Pro Tools.


ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ PRO TOOLS

Μηχάνημα και λογισμικό. Φτιαγμένα το ένα για το άλλο!

Με την έξυπνη ενσωμάτωση των Pro Tools, θα δουλεύετε ομαλά όλα σε ένα δημιουργικό περιβάλλον. Η υβριδική μηχανή σάς επιτρέπει να φορτώνετε plugins AAX DSP σε πραγματικό χρόνο στo Carbon κατά βούληση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε εγγραφή με έναν κρυστάλλινο ήχο που αναδεικνύει το καλύτερο στην παραγωγή σας. Δεν υπάρχουν άλλες εφαρμογές τρίτων για να σας επιβραδύνουν. Απλώς επικεντρωθείτε στη μουσική που δημιουργείτε και όχι στο μέσο που την κάνετε.


Το καλύτερο και στους δύο κόσμους

Η υβριδική μηχανή, μεγιστοποιεί την απόδοση των Pro Tools χρησιμοποιώντας την εγγενή επεξεργασία της CPU σας και των HDX DSP ταυτόχρονα. Όταν βάζετε ένα κανάλι σε λειτουργία DSP, το Carbon επιταχύνει σε πραγματικό χρόνο τα plugin AAX DSP ενώ η CPU σας αναπαράγει το υπόλοιπο της μίξης σας. Και επειδή κάθε plugin AAX DSP διαθέτει εγγενές native, μπορείτε να μετακινηθείτε απρόσκοπτα μεταξύ των δύο κόσμων - απλώς κάντε κλικ σε ένα κουμπί. Ηχογράφηση με ισχύ HDX DSP για monitoring και ακουστικά με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση και δουλέψτε με τα ίδια plugins με την CPU σας, όταν η καθυστέρηση δεν είναι πρόβλημα.


HDX DSP ACCELERATION

Επική απόδοση!

Με επιτάχυνση HDX DSP, το Carbon είναι ένα εργοστάσιο που βασίζεται στις κορυφαίες τεχνολογίες της βιομηχανίας μας. Είναι άριστα κατασκευασμένο για επεξεργασία ήχου με απίστευτη ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να κάνετε εγγραφή με καθυστέρηση κάτω από 1 ms. Αυτό σημαίνει ότι θα ακούτε πάντα τον εαυτό σας σε τέλειο συγχρονισμό με τη μουσική σαν να παίζετε ζωντανά.


Η Μηχανή HDX. Κατασκευασμένη για να ξεπερνάει τα εμπόδια!

Στη "καρδιά" του Carbon βρίσκεται ένα FPGA υψηλής απόδοσης και οκτώ HDX DSP. Το FPGA δρομολογεί τον ήχο αστραπιαία - ένα sample κάθε φορά - σχεδόν χωρίς καθυστέρηση. Ενώ τα HDX DSPs χειρίζονται την επεξεργασία των plugins σε πραγματικό χρόνο, πραγματοποιώντας 22,4 δισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το session σας ή πόσα plugins χρησιμοποιείτε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή με καθυστέρηση κάτω απο 1 ms. Ετσι μένουν περισσότεροι ελεύθεροι πυρήνες της CPU σας για περισσότερα εικονικά όργανα και δημιουργική μίξη.ΗΧΟΣ

Κάθε πτυχή του Carbon έχει σχεδιαστεί για την επιδίωξη της ηχητικής τελειότητας. Ανώτερη μετατροπή ήχου AD/DA. Ρολόι διπλής ανάλυσης. Και ο πιο διάφανος προενισχυτικός σχεδιασμός μας από ποτέ. Όλες οι λεπτομέρειες έχουν εξεταστεί σχολαστικά, έτσι ώστε το Carbon να αποτυπώνει κάθε απόχρωση με το μεγαλύτερο βάθος, διάσταση και ευκρίνεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το record.


Μετατροπείς (Converters). Καθαρoί και αληθινοί!

Η καλύτερη ποιότητα ήχου ξεκινά με εξαιρετικούς μετατροπείς ήχου - καταβάλαμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να σχεδιάσουμε το δικό μας. Με τέσσερα ADCs ανά κανάλι, το Carbon έχει ένα αξιοσημείωτο δυναμικό εύρος 126 dB. Και από την είσοδο, στα HDX DSPs και στα Pro Tools, ολό το gain structure λειτουργεί με 32-bit precision , παρέχοντας περισσότερο headroom χωρίς καμία υποβάθμιση σήματος. Το αποτέλεσμα; Θα έχετε καθαρό, φυσικό ήχο. Κάθε φορά που ηχογραφείτε.


Προενισχυτές μικροφώνου. Μουσικοί και διαφανείς!

Με σχεδιασμό χωρίς pad, απίστευτο δυναμικό εύρος 126 dB και υποστήριξη για μετατροπή ήχου 32-bit / 192 kHz, το Carbon διαθέτει τους πιο ποιοτικούς προενισχυτές που έχουμε κάνει ποτέ. Ηχογραφήστε χωρίς χρωματισμό. Μπορείτε να παρακάμψετε κάθε προενισχυτή για να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εξωτερικό μηχάνημα. Και με την ενσωματωμένη Variable Z αντίσταση , μπορείτε να προσαρμόσετε την αντίσταση εισόδου για να βελτιστοποιήσετε ή να αλλάξετε τον τόνο οποιουδήποτε μικροφώνου ή οργάνου - από δυναμικά και μικρόφωνα ribbon, έως κιθάρα και μπάσο.


Συνδέστε ολόκληρη την μπάντα!

Με ταυτόχρονες εισόδους/εξόδους 25 x 34, το Carbon είναι έτοιμο να ηχογραφήσει οποιοδήποτε session - από σόλο καλλιτέχνες έως πλήρεις μπάντες. Οκτώ προενισχυτές, τέσσερις έξοδοι ακουστικών και 16 κανάλια ADAT I/O ανοίγουν δημιουργικές δυνατότητες για miking, μίξη ακουστικών και επέκταση. Επιπλέον, με εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα Ethernet υψηλού εύρους ζώνης, διατηρεί την υψηλότερη δυνατή ποιότητα από είσοδο σε έξοδο.


Το μέλλον είναι Ethernet!

Το Carbon συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω Ethernet. Με βάση το AVB, η δική μας έκδοση αυτής της υψηλής ευρυζωνικής σύνδεσης χαμηλής καθυστέρησης μεταδίδει ήχο στο σύστημα του υπολογιστή σας με ακρίβεια 32-bit float - η πρώτη στον κλάδο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε σταθερά υψηλό headroom και ανώτερη ποιότητα ήχου σε όλο το σύστημα. Και εξασφαλίζει επίσης την συμβατότητα του Carbon στο μέλλον.

https://www.avid.com/products/pro-tools-carbon/spe...

Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης