​ΝΕΟ! Κερδίστε ένα επιπλέον Χρόνο Δωρεάν Αναβαθμίσεις με τα Pro Tools Upgrade Reinstatement Plan

13/12/2016
από Mania

Τώρα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, οι κάτοχοι Pro Tools 9.x, 10.x, 11.x, και 12.x, οι οποίοι δεν διαθέτουν Annual Upgrade Plan ή που το Annual Upgrade Plan έχει λήξει, μπορούνε να κερδίσουν ένα επιπλέον έτος δωρεάν αναβαθμίσεις (σύνολο 2 έτη) χωρίς επιπλέον χρέωση, όταν αγοράζουν ένα Pro Tools Upgrade Reinstatement Plan Η προσφορά αυτή διπλασιάζει τη διάρκεια των δωρεάν αναβαθμίσεων από το ένα έτος στα δύο.

Για χρήστες Pro Tools 12.x με ληγμένο upgrade plan:

• Για όλους τους λάτρεις τις μουσικής, θα λατρέψετε την επόμενη έκδοση Pro Tools

• Κερδίζετε κάθε καινούρια αναβάθμιση των Pro Tools δωρεάν, για τα επόμενα δύο χρόνια

• Εργαστείτε πιο γρήγορα και πιο εύκολα χρησιμοποιώντας κορυφαία χαρακτηριστικά και βελτιώσεις

• Αποκτήστε πρόσβαση σε κρίσιμες αναβαθμίσεις που προσφέρουν καλύτερη απόδοση και βελτιώσεις

• Εξοικονομήστε χρήματα

Και για όλους τους παλιότερους χρήστες Pro Tools 9–11, που δεν έκαναν ποτέ αναβάθμιση:

Γνωρίστε όλες τις νέες δυνατότητες των Pro Tools

Pro Tools 12.5

Create. Collaborate. Be Heard.

Δημιουργήστε μουσική ή ήχο για δισκογραφία, κινηματογράφο και τηλεόραση με τα Pro Tools 12.5, το DAW που για άλλη μια φορά θέτει τα νέα όρια και συνδεθείτε με ένα κορυφαίο δίκτυο μουσικών, παραγωγών και μίξερ σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε την μουσική και τον ήχο σας να ακουστεί!

Τα Pro Tools 12.5 ήρθαν με νέες δυνατότητες.

Avid Cloud Collaboration

Μοιραστείτε εύκολα τα session, τα κανάλια, κάντε ηχογραφήσεις και editing, με οποιονδήποτε και οπουδήποτε στον κόσμο, σαν να είσαστε όλοι μαζί στο ίδιο στούντιο. Επεκτείνετε τις δημιουργικές σας δυνατότητες και τις ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, με την νέα υπηρεσία που προσφέρουν τα Pro Tools 12.5, Avid Cloud Collaboration .

Δημιουργήστε, συνδεθείτε, συνεργαστείτε με ταλέντα από όλο τον κόσμο.

Freeze and commit tracks

Μετά το offline bounce, τα Pro Tools 12.5 προσφέρουν τις λειτουργίες Freeze και Commit tracks με δυνατότητες που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.

Με τις παραπάνω λειτουργίες μπορείτε να εξοικονομήσετε δύναμη από το σύστημά σας, να μοιραστείτε tracks με άλλους που δεν έχουν τα ίδια plugins με εσάς, να μετατρέψετε σε audio τα instruments tracks με ένα απλό drag and drop, να κερδίσετε χρόνο και πολλά άλλα.

Get more for less

Γιατί οι κορυφαίοι στον κόσμο καλλιτέχνες, παραγωγοί και ηχολήπτες χρησιμοποιούν Pro Tools; Επειδή με τα Pro Tools η σύνθεση, η μίξη, η παραγωγή, γίνεται ποιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ. Αλλά το καλύτερο μόλις έγινε καλύτερο, με τα Pro Tools 12.5 έχετε περισσότερη δύναμη, περισσότερα plugins, περισσότερα κανάλια, VCA masters, advanced disk cache, input monitoring, advanced metering, πάνω από 60 soft instruments και plugins, με μπόνους άλλα 17 plugins και πολλές νέες δυνατότητες και πληρώνετε 1/3 λιγότερα από την τιμή των προηγούμενων Pro Tools.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επισκεφτείτε μας στο κατάστημά μας την Παρασκευή 16/12, 12:00 - 17:00, για ένα hands-on demo της τελευταίας αναβάθμισης των Pro Tools!

Όροι Προσφοράς
Οι πελάτες που θα ενεργοποιήσουν ένα Pro Tools Upgrade Plan Reinstatement από σήμερα, 13 Δεκεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2016 θα λάβουν ένα επιπλέον ένα έτος Upgrade Plan στο Avid Master Account τους. Όταν οι πελάτες ενεργοποιήσουν το reinstatement, ένας μοναδικός κωδικός ενεργοποίησης θα προστεθεί αμέσως στο λογαριασμό τους, τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν για ένα επιπλέον έτος του Pro Tools Annual Upgrade Plan.

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για Upgrade Plan Reinstatements για τα Pro Tools. Δεν ισχύει για Upgrade Plan Reinstatements Pro Tools | HD, Pro Tools for Education ή Institutions. Δεν ισχύει για τον κωδικό Upgrade Plan Renewal.

Native Instruments Traktor Kontrol S8 Promo

08/11/2016
από Mania

Επωφεληθείτε μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2017 και αποκτήστε το Traktor Kontrol S8, με κέρδος 200 ευρώ.


Το Traktor Kontrol S8 ήρθε να θέσει τα νέα στάνταρντ και να πάει την τέχνη του mixing και του performing αρκετά βήματα παραπέρα. Πρόκειται για ένα τετρακάναλο αυτόνομο μίκτη, μαζί με επαγγελματική κάρτα ήχου 24-bit/48kHz και controller με τεχνολογία αιχμής.

Αποκτήστε το Traktor Kontrol S8 στην τιμή: 999,00 € (από 1.199,00 €) μέχρι 9/1/2017

Γενικά χαρακτηριστικά του Traktor Kontrol S8:
  • Είναι σχεδιασμένο πλήρη έλεγχο του πολυβραβευμένο TRAKTORSCRATCH PRO, έτοιμο να απογειώσει τις μίξεις σας.
  • Όσον αφορά στην συνδεσιμότητα το TRAKTOR KONTROL S8 μπορεί να δεχθεί μέχρι και τέσσερις συσκευές Line ή Phono (πικαπ, CDJ κ.α) , μικρόφωνο , συσκευές με συγχρονισμό MIDI όπως synthesizers, drum maschines, MASCHINE ή μονάδα εφέ.
  • Διαθέτει θύρες XLR, RCA και 1/4'', έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το Traktor Kontrol S8 σε οτιδήποτε σύστημα φανταστείτε
  • Τα Touch-sensitive ποτενσιόμετρα, faders, τα LED-guided touch strips και οι δύο υψηλής ευκρίνειας οθόνες δίνουν τη δυνατότητα άμεσης επαφής με το κοινό και την μουσική σας…όχι με το λάπτοπ
  • Η επιλογή και το φόρτωμα κομματιών ,τα εφέ, τα φίλτρα τα Remix Decks καθώς και κάθε άλλη σημαντική πληροφορία για την τέλεια μίξη βρίσκονται πάνω στο TRAKTORKONTROL S8, καθιστώντας την οθόνη του υπολογιστή περιττή.

περισσότερα ...

Universal Audio Apollo Twin Fairchild & Neve Preamp Promo!

13/10/2016
από Mania


Επωφεληθείτε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 και αποκτήστε δωρεάν 2 ή 3 από τα πιο γνωστα UAD-2 plug-ins.

Neve® 1073 Preamp & EQ Plug-In Collection, Fairchild® Tube Limiter Plug-In Collection, Oxide™ Tape Recorder Plug-In (ΔΩΡΕΑΝ)


1. Αγοράστε ένα Apollo Twin DUO Thunderbolt ή ένα Apollo Twin USB και θα αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ 3 UAD plug-ins. Πρόκειται για τα : Neve® 1073 Preamp & EQ Plug-In Collection, Fairchild® Tube Limiter Plug-In Collection, Oxide™ Tape Recorder Plug-In.

2. Αγοράστε ένα Apollo Twin SOLO Thunderbolt και θα αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ 2 UAD plug-ins. Πρόκειται για τα : Fairchild® Tube Limiter Plug-In Collection, Oxide™ Tape Recorder Plug-In.

Τα UAD plug-ins, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα στο λογαριασμό σας μετά τη δήλωση της νέας κάρτας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποιο από αυτά τα plug-ins, τότε θα πιστωθεί το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό σας, για να αγοράσετε άλλο.

Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Apollo Twin SOLO / DUO Thunderbolt

Διαθέτει 2 εισόδους Mic/Line, 1 είσοδο για ηλεκτρικά όργανα, 4 αναλογικές εξόδους Line, 8 ψηφιακές εισόδους ADAT. Το Apollo Twin, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας Thunderbolt (12 φορές πιο γρήγορο από Firewire 800), ενώ λειτουργεί σε υπολογιστές Mac (Mac OS X 10.8 Mountain Lion ή 10.9 Mavericks). Για πρώτη φορά (για όλα τα μοντέλα Apollo), είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε κατά την εγγραφή, τα εφέ της UAD2, σε πραγματικό χρόνο (2ms latency).

Γενικά χαρακτηριστικά του Apollo Twin Thunderbolt
> Θύρα σύνδεσης με υπολογιστή Mac: Thunderbolt (το καλώδιο δεν περιλαμβάνεται),
> Υποστηρίζει εγγραφή/αναπαραγωγή μέχρι: 24bit/192kHz,
> 2 εισόδους Mic/Line (48V phantom power),
> 1 είσοδος DI για ηλεκτρικά μουσικά όργανα (εμπρός μέρος),
> 1 έξοδος ακουστικών (εμπρός μέρος),
> 4 αναλογικές εξόδους Line,
> 8 ψηφιακές εισόδους ADAT,
> Εφαρμογή των εφέ κατά την εγγραφή σε πραγματικό χρόνο (2ms latency),
> Περιλαμβάνει τα εφέ: UAD Powered Plug-Ins “Realtime Analog Classics”,
> Διαθετει τον επεξεργαστή DSP της UAD2 SOLO ή DUO,
> Διαθέτει φίλτρα: Low Cut, Pad, καθώς και αντιστροφή φάσης,
> Περιλαμβάνει ειδικό πρόγραμμα μίκτη (Console application), με δυνατότητα monitoring, routing, αλλά και αποθήκευσης/ανάκλησης των ρυθμίσεων του Apollo Twin,
> Υποστηρίζει Audio Units, VST, RTAS & AAX64,
> Υποστηρίζει Mac OS X 10.8 Mountain Lion ή 10.9 Mavericks,
> Απόκριση συχνότητας: 20 Hz – 20 kHz (± 0.1 dB),
> Dynamic Range: 118 dB (A-weighted),
> Διαστάσεις: Πλάτος:16cm, Υψος: 6,6cm, Βάθος: 15,2cm,.

περισσότερα ...

Apollo Twin USB

Γενικά χαρακτηριστικά του UAD Apollo Twin USB
> Θύρα σύνδεσης με PC: USB 3,
> Υποστηρίζει εγγραφή/αναπαραγωγή μέχρι: 24bit/192kHz,
> 2 εισόδους Mic/Line (48V phantom power),
> 1 είσοδος DI για ηλεκτρικά μουσικά όργανα (εμπρός μέρος),
> 1 έξοδος ακουστικών (εμπρός μέρος),
> 4 αναλογικές εξόδους Line,
> 8 ψηφιακές εισόδους ADAT,
> Εφαρμογή των εφέ κατά την εγγραφή σε πραγματικό χρόνο (2ms latency),
> Περιλαμβάνει τα εφέ: UAD Powered Plug-Ins “Realtime Analog Classics”: Legacy LA-2A Classic Audio Leveler, Legacy 1176LN Limiting Amplifier, Legacy Pultec EQP-1A Program Equalizer, και ακόμη, Softube Amp Room Essentials, Raw Distortion, 610-B Tube Preamp & EQ,
> Unison™ technology (για πιστή προσομοίωση κλασσικών ποενισχυτών μικροφώνων),
> Περιλαμβάνει την UAD2 Duo Core,
> Διαθέτει φίλτρα: Low Cut, Pad, καθώς και αντιστροφή φάσης,
> Περιλαμβάνει ειδικό πρόγραμμα μίκτη (Console application), με δυνατότητα monitoring, routing, αλλά και αποθήκευσης/ανάκλησης των ρυθμίσεων του Apollo Twin USB,
> Υποστηρίζει VST, RTAS & AAX64,
> Υποστηρίζει Windows 7/8 64-bit,
> Απόκριση συχνότητας: 20 Hz – 20 kHz (± 0.1 dB),
> Dynamic Range: 118 dB (A-weighted),
> Διαστάσεις: Πλάτος:16cm, Υψος: 6,6cm, Βάθος: 15,2cm

περισσότερα ...