Live 12 Standard (Serial Only)

 
279,00
AB/EM/000026
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Ableton Live 12 Standard ένα μουσικό πρόγραμμα παραγωγής που τα κάνει όλα σε ζωντανό χρόνο. Σύνθεση, αναπαραγωγή, ηχογράφηση και επεξεργασία. Μπορείτε να ενώσετε loops, φράσεις και ολόκληρες ηχογραφήσεις και με διαφορετικά tempi σε ένα Live set.

Νέα στο Live 12

Οι πιο πρόσφατες δημιουργικές δυνατότητες, συσκευές και ήχοι του Live περιλαμβάνουν:

MIDI Transformations και Generators

χρησιμοποιήστε το MIDI Transformations για να προσθέσετε στολίδια και παραλλαγές, να σχεδιάσετε καμπύλες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, να συνδέσετε διαδοχικές νότες και συγχορδίες και να προσομοιώσετε τον ήχο μιας κιθάρας. Επωφεληθείτε από τις γεννήτριες MIDI που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικες και πρωτότυπες ιδέες για να τις αναπτύξετε και να τις μετατρέψετε σε δικές σας. Και προχωρήστε ακόμη περισσότερο με το προηγμένο Max for Live Transformations and Generators.

Sound Similarity

Ξεκινήστε με ένα δείγμα και πείτε στο πρόγραμμα περιήγησης του Live να βρει συγκρίσιμους ήχους και presets οργάνων ή τυμπάνων – με τη βοήθεια ενός συνόλου προηγμένων αλγορίθμων. Ή χρησιμοποιήστε το Sound Similarity για να βρείτε και να ανταλλάξετε συγκρίσιμα δείγματα στο Simpler ή στο Drum Rack.

Tuning Systems

Εργαστείτε σε κουρδίσματα εκτός του συστήματος 12 τόνων και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά με τις συσκευές του Live καθώς και με οποιοδήποτε πρόσθετο plugin ή hardware με δυνατότητα MPE.

Πλήκτρα και κλίμακες

Μετατρέψτε ή δημιουργήστε ιδέες εντός των ορίων της επιλεγμένης κλίμακας ή συγχρονίστε την κλίμακα των συσκευών MIDI με το κλιπ που αναπαράγεται.

Νέες συσκευές

Δημιουργήστε τα πάντα, από λεπτή και ακριβή ζεστασιά επιπέδου mastering έως άγρια και απρόβλεπτη υποβάθμιση του ήχου με το Roar, το νέο εφέ saturation και χρωματισμού του Live. Εξερευνήστε νέες υφές και ηχοχρώματα με τις δίδυμες μηχανές ήχου της Meld. Ή γίνετε ακόμα πιο εκφραστικοί με την τελευταία έκδοση της συσκευής granular σύνθεσης του Robert Henke, Granulator III.

Βελτιώσεις του MIDI Editor

Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας για να επεξεργαστείτε το MIDI με νέους τρόπους. Χωρίστε μια νότα στα δύο ή κόψτε την σε πολλά μέρη. Επιλέξτε ένα σύνολο από νότες και ενώστε τις μεταξύ τους ή κάντε τις να γεμίσουν ένα επιλεγμένο χρονικό εύρος. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα εργαλεία από τον πίνακα Note Utilities, όπως Fit Scale, Humanize, Add Intervals και άλλα.

Βελτιώσεις ροής εργασιών

Στοιβάξτε τις οθόνες Live’s Clip και Device Views για να δείτε περισσότερα για το τι συμβαίνει σε ένα κανάλι με μια ματιά. Χρησιμοποιήστε το Live's Mixer σε Arrangement View για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και έλεγχο χωρίς να μετακινηθείτε στη Session View και να διακόψετε τη ροή. Ανακαλύψτε νέους ήχους και βρείτε τους ξανά πιο εύκολα με το νέο σύστημα προσθήκης ετικετών και το ιστορικό αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης. Κάντε freeze / flatten ένα κανάλι σε ένα μόνο βήμα.

Βελτιώσεις προσβασιμότητας και πλοήγησης

Μουσικοί με προβλήματα όρασης μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε βασικές ροές εργασίας στο Live με προγράμματα ανάγνωσης οθόνης και άλλες βοηθητικές τεχνολογίες και να χρησιμοποιούν νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου για πλοήγηση σε σχεδόν κάθε μέρος του Live.

Νέα πακέτα

Βρείτε νέα κόλπα για να παίζετε εν κινήσει με τις τέσσερις συσκευές Max for Live του Performance Pack, εξερευνήστε απίθανα όργανα και μοναδικές ηχογραφήσεις foley με τη συλλογή Lost and Found και πάρτε στα χέρια σας αυθεντικά hip-hop και trap beats με δύο drum Packs από την Sound Oracle.

Βασικά χαρακτηριστικά του Live 12 Standard:

> Πολυκάναλη ηχογράφηση ήχου και MIDI sequencing.
> Μοναδική οθόνη Session View για μη γραμμική σύνθεση, ευέλικτη απόδοση και αυτοσχεδιασμό
> Audio Warping σε πραγματικό χρόνο: αυτόματος συγχρονισμός μουσικής και λούπας, ανεξάρτητα από το ρυθμό
> Χειριστήρια με δυνατότητα MIDI mapping για πρακτική δημιουργία στη σκηνή ή στο στούντιο – συν την αυτόματη χαρτογράφηση (mapping) για δημοφιλείς ελεγκτές hardware
> Comping: επιλέξτε και συνδυάστε το καλύτερο από τα πολλαπλά περάσματα μιας εγγραφής ήχου ή MIDI.
> Επεξεργασία Linked-track: συνδέστε δύο ή περισσότερα κανάλια για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό τους ταυτόχρονα.
> Group tracks: χρησιμοποιήστε πολλαπλά επίπεδα ομάδων για να συνδυάσετε με μεγαλύτερη ευελιξία και να διαχειριστείτε πιο εύκολα λεπτομερείς ρυθμίσεις.
> Εργαλεία μετατροπής ήχου σε MIDI: εξάγετε αρμονία, μελωδία ή ντραμς από ένα δείγμα ήχου και μετατρέψτε το σε MIDI.
> Tempo following: Το Live προσαρμόζει το tempo του σε πραγματικό χρόνο με βάση ένα εισερχόμενο ηχητικό σήμα.
> Συνδυάστε πολλά όργανα και εφέ σε μια ενιαία συσκευή με το Instrument Racks.
> Συνδυάστε εφέ MIDI σε μία συσκευή με το MIDI Effect Racks.
> Ολοκληρωμένη επιλογή ενσωματωμένων ηχητικών εφέ για δημιουργική σχεδίαση ήχου, μίξη ή mastering.
> MIDI Transformations and Generators: χρησιμοποιήστε το Transformations για να δημιουργήσετε μια ποικιλία από απλές ή σύνθετες παραλλαγές των κλιπ MIDI σας ή να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικες και πρωτότυπες ιδέες με τα Generators.
> Sound Similarity: ξεκινήστε με ένα δείγμα και πείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Live να βρει συγκρίσιμους ήχους και προεπιλογές οργάνων ή τυμπάνων.
> Προηγμένα εργαλεία sampling και slicing.
> Υποστήριξη VST2, VST3 και Audio Unit.
> MIDI Polyphonic Expression: επιτρέπει σε συσκευές με δυνατότητα MPE να ελέγχουν πολλαπλές παραμέτρους κάθε νότας σε πραγματικό χρόνο για πιο εκφραστικές οργανικές εκτελέσεις.
> Groove engine για εφαρμογή swing σε ήχο ή MIDI ή εξαγωγή ρυθμικής αίσθησης από άλλα αρχεία ήχου.
> Εισαγωγή βίντεο ως κλιπ και αποθήκευση τροποποιημένου βίντεο και ήχου.

Όργανα, εφέ και ήχοι: > 11 όργανα: Analog, Simpler, Impulse, Drum Rack and Drum Synths, Collision, Electric, Tension, CV Instrument, Instrument Rack and the External Instrument device. > 35 εφέ ήχου και 12 εφέ MIDI, συμπεριλαμβανομένων Roar, Hybrid Reverb, Spectral Time και Spectral Resonator > 12 Εργαλεία MIDI > 1800+ ήχοι > 38+ GB με λούπες και δείγματα Τεχνικές προδιαγραφές / συμβατότητα: > Μη καταστροφική (Nondestructive) επεξεργασία με απεριόριστη αναίρεση. > Εγγραφή πολλαπλών καναλιών έως 32-bit/192 kHz. > Αυτόματη αντιστάθμιση καθυστέρησης plug-in. > Ενσωμάτωση Ableton Link. > Υποστήριξη MPE. > Άμεση χαρτογράφηση τηλεχειριστηρίου MIDI. > Έξοδος MIDI σε hardware synths. > Ρολόι MIDI/συγχρονισμός. > Δημιουργήστε ή λάβετε Pitch, Control, Clock και Trigger CV. > Υποστήριξη πολλαπλών πυρήνων/πολυεπεξεργαστών. > Υποστήριξη αρχείων WAV, AIFF, MP3, Ogg Vorbis, FLAC. > Απεριόριστος αριθμός καναλιών ήχου και MIDI. > Απεριόριστες Scenes. > 12 κανάλια Send και return. > 256 είσοδοι ήχου, 256 έξοδοι. > Υποστήριξη αρχείων Rex. > POW-r dithering. > Groove Pool και extract groove.

> Capture MIDI.

Σημεία Πώλησης