AudioFuse 8Pre

 
687,00
AR/EM/000097
Μη Διαθέσιμο

Η AudioFuse 8Pre της Arturia είναι μια dual-mode κάρτα ήχου και μετατροπέας ADAT για επέκταση, που διαθέτει 8 αναλογικά κανάλια, τέλειο sync, USB-C, και συνδεσιμότητα optical.

Με την βραβευμένη σειρά άριστης αναλογικής ποιότητας ήχου, η AudioFuse 8Pre ήρθε για να επεκτείνει τις επιλογές και τις δυνατότητες στα studios και σε άλλους δημιουργικούς χώρους στον κόσμο.Απαράμιλλη ποιότητα
Όταν βάζεις την καρδιά σου και την ψυχή σου στην μουσική και στις παραγωγές, θέλεις να ξέρεις ότι ο ήχο σου είναι σε ασφαλή χέρια .Τα καλύτερα και των δύο

Αμα ηχογραφείτε επαγγελματικά γνωρίζετε ότι κάθε μέρα δεν είναι ποτέ ίδια. Χρειάζεστε εξοπλισμό όπου μπορείτε να στηριχτείτε και να είστε προετοιμασμένοι για το αναπάντεχο. Η AudioFuse 8Pre μπορεί να πάρει κάθε studio ρόλο. Εχετε ήδη μια πολύ καλή κάρτα ήχου, αλλά χρειάζεστε περισσότερες εισόδους? Η AudioFuse 8Pre είναι ο ιδανικός ADAT προενισχυτής για επέκταση .

Θέλετε να ηχογραφήσετε πολλαπλά κανάλια , αλλά δεν έχετε ADAT συσκευή; Η AudioFuse 8Pre μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τον υπολογιστή ώστε να ηχογραφήσετε αρκετα κανάλια ταυτόχρονα . Ειναι μια κάρτα ήχου υψηλών προδιαγραφών με USB σύνδεση, speaker εξόδους και ανεξάρτητη έξοδο ακουστικών. Χρησιμοποιήστε την μόνη της; επεκτείνετε την κάρτα ήχου που ήδη έχετε; χρησιμοποιήστε 2 AudioFuse 8Pre μαζί μέσω ADAT για 16 εξαιρετικούς προενισχυτές. Η AudioFuse 8Pre τα κάνει όλα.
Εξυπνη σχεδίαση

Μερικές φορές τα μικρά πράγματα είναι που αξίζουν περισσότερο.Θέλετε ο εξοπλισμός σας να ενισχύει τον τρόπο που δουλεύετε , και αυτό ακριβώς είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την AudioFuse 8Pre. Η AudioFuse 8Pre.

Eίναι εύκολή στην χρήση, με σχεδίαση one-button, one-function ,και διαθέτει USB-C για πλήρες συμβατότητα και συνδεσιμότητα. Το σασί της είναι μεταλλικό εξαιρετικής κατασκευής, και μετα τα rack ears που περιλαμβάνονται μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους, τοποθετόντας τα ως βάση ή για να τα βιδώσετε στα 19” racks σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επίσης διαθέτει είσοδο ADAT , ωστε να μπορείτε να στέλνετε στους μουσικούς cue mixes χρησιμοποιώντας τιε εξόδους ακουστικών .

Ξοδέψαμε αρκετά χρόνια εργάζοντας μαζί με studios, παραγωγούς, και μουσικούς για να μηδενίσουμε όλα τα αρνητικά στοιχεία που μια κάρτα ήχου μπορεί να έχει σε καθημερινή βάση . Η AudioFuse 8Pre είναι το απτέλεσμα.AudioFuse Creative Suite

Η AudioFuse 8Pre συνοδεύεται από την πλήρες AudioFuse Creative Suite, μια συλλογή από από software εφέ και όργανα που θα σας επιτρέψουν να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα στη μουσική σας . Συνδυάζοντας αγαπημένα από την βραβευμένη σειρά “You’ll Actually Use” με το Analog Lab Lite,η AudioFuse 8Pre σας επιτρέπει επίσης να απολαύσετε θρυλικούς επεξεργαστές σήματος και θρυλικούς ήχους απο συνθεσάιζερς. Χρωματίστε τις εισόδους της AudioFuse 8Pre με εξαιρετικά vintage εφέ!

Η AudioFuse Creative Suite περιέχει τα εξής:

TridA Pre Η χρυσόσκονη της μουσικής βιομηχανίας. Αποκτήστε το σπάνιο ήχο του προενισχυτή Soho και του μουσικού EQ που έβαλε το χρώμα του και την πινελιά του σε αμέτρητα hits για πάνω από μισό αιώνα .

1973 Pre Εμπνευσμένο από το Βρετανικό studio ήχο, ο 1973-Pre της Arturia είναι ότι χρειάζεστε για να πετύχετε εξαιρετικές αρμονικές και solid-state ήχο 70s .

V76 Pre Το μυστικό για να πετύχετε τον ήχο του “White Album” . Λαμπάτος broadcast προενισχυτής γερμανικής σχεδίασης που αγαπήθηκε από το Abbey Road όσο κανείς άλλος.

Mini Filter Το θρυλικό ladder φίλτρο του Dr Robert Moog, με απόλυτη πιστότητα και αναβαθμισμένο με ένα LFO, envelope follower, και ένα step sequencer.MIDI IN:
ΟΧΙ
MIDI OUT:
ΟΧΙ
Word Clock:
ΝΑΙ
Αναλογικές Είσοδοι:
COMBO-XLR-TRS
Αναλογικές Έξοδοι:
1/4" TRS
Απόκριση Συχνότητας:
20Hz to 20kHz +/-0.05dB
Αριθμός Εισόδων:
14
Αριθμός Εξόδων:
14
Βάρος:
1,890 με τη συσκευασία
Βύσμα Εισόδου:
2 COMBO 2 RCA 2 TRS
Διαστάσεις:
440 x 260 x 45mm
Δυναμική Περιοχή:
118dB A-weighted
Είσοδος Μικροφώνου:
ΝΑΙ
Είσοδος/Έξοδος MIDI:
ΝΑΙ
Έξοδος Line:
ΝΑΙ
Έξοδος Ακουστικών:
ΝΑΙ 1/4" - 1/8"
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:
3-port USB hub
Μετατροπείς/Ανάλυση:
24 bit/192 kHz
Προενίσχυση Μικροφώνου:
ΝΑΙ
Προενίσχυση Πικ-απ (Phono):
ΝΑΙ
Πρωτόκολλο Σύνδεσης:
USB
Συμβατό με PC:
ΝΑΙ
Τροφοδοσία Phantom 48V:
NAI
Τύπος Σύνδεσης με Υπολογιστή:
USB
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ
Ψηφιακή Είσοδος:
ADAT/SPDIF
Ψηφιακή Έξοδος:
ADAT/SPDIF

Σημεία Πώλησης