PolyBrute 12

 
3.999,00
AR/EM/000155
Μη Διαθέσιμο

Τo (ΕΛΙΝΑ) θα προσθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@elina.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Συνεχίζοντας την κληρονομιά του προκατόχου του ως ένα από τα πιο ισχυρά και εκφραστικά αναλογικά synths που κατασκευάστηκαν ποτέ, το PolyBrute 12 προχωρά ένα βήμα παραπέρα, επαναπροσδιορίζοντας τη μουσική εκφραστικότητα με μια διευρυμένη αρχιτεκτονική 12 φωνών και το πρωτοποριακό πολυφωνικό keyboard τεχνολογίας Full Touch® MPE. Αυτό το synth δεν είναι απλώς ένα όργανο. είναι ένας αγωγός για πρωτόγνωρα ηχοτοπία.

Το Polybrute 12 ανεβάζει την ηχητική έκφραση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με ένα πληκτρολόγιο FullTouch® που παρακολουθεί τη θέση, την πίεση και το άγγιγμα κάθε πλήκτρου και επιτρέπει εξαιρετική ακρίβεια και απρόσκοπτη πολυφωνική αφή σε όλο το εύρος κίνησης των πλήκτρων.

Από λεπτές αποχρώσεις έως ισχυρή δυναμική και έλεγχο envelope, αυτό το keyboard προσφέρει τρεις διακριτές λειτουργίες aftertouch που φέρνουν τον μουσικό σε μια άμεση και απτική σύνδεση με τον ήχο του. Αυτό, μαζί με το εικονικό pad Morphee και τον έλεγχο ribbon, σημαίνει ότι κάθε προρύθμιση (preset) μπορεί να αναπαραχθεί με έναν πραγματικά πολυδιάστατο τρόπο - αυξάνοντας την εκφραστικότητα για αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

Το PolyBrute 12 είναι εδώ, προσφέροντας έναν κολοσσιαίο, πλούσιο, φωτεινό και απείρως μεταβλητό ήχο που θα ορίσει μια νέα εποχή εκφραστικής αναλογικής σύνθεσης.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Το πολυφωνικό πληκτρολόγιο Full Touch® MPE του PolyBrute προσφέρει απαράμιλλη ευαισθησία και έλεγχο, επιτρέποντας σε κάθε νότα να διαμορφώνεται ανεξάρτητα, για μια απίστευτα δυναμική σύνθεση. Αυτό συν το τρισδιάστατο pad Morphee, το χειριστήριο ribbon (ξύλινο) και το καταγραφικό κίνησης, καθιστά δυνατή την πραγματικά πολυδιάστατη διαμόρφωση.


ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Η αρχιτεκτονική 12 φωνών του PolyBrute 12 σε συνδυασμό με τους αναλογικούς ταλαντωτές, τα φίλτρα, το προηγμένο matrix και το ενσωματωμένο FX επιτρέπουν την εξερεύνηση ενός άπειρου φάσματος ηχητικού χρώματος. Επιλέξτε ανάμεσα σε 768 δυναμικές προεπιλογές με προηγμένη σχεδίαση ήχου από άκρο σε άκρο και ανακαλύψτε τον σεισμικό ήχο της PolyBrute.


ΑΠΤΙΚΗ ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το PolyBrute12 συνεχίζει την παράδοση του hands-on, άμεσου ελέγχου, προσφέροντας μια απτική και συναρπαστική εμπειρία σχεδίασης ήχου χωρίς την ανάγκη πολλαπλών μενού ή κουμπιών. Εάν θέλετε να τροποποιήσετε το PolyBrute από τον υπολογιστή σας, μπορείτενα το κάνετε αυτό και μέσω του VST editor.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά, όπως μαύρο ξύλο καρυδιάς, πλήκτρα επόμενης γενιάς και εντυπωσιακό εξωτερικό αλουμίνιο - το PolyBrute 12 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών μουσικών.


ΑΜΕΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ DAW

Το PolyBrute Connect παρέχει μια συνεκτική γέφυρα μεταξύ του PolyBrute και ενός εικονικού στούντιο. Δημιουργήστε ήχο κατευθείαν στο DAW σας με ένα plugin. Διαχειριστείτε τις ενημερώσεις λογισμικού και εισάγετε εύκολα νέες προεπιλογές και τράπεζες ήχων. Ελέγξτε το PolyBrute σε πραγματικό χρόνο με κάθε αλλαγή παραμέτρου να αντικατοπτρίζεται μεταξύ synth και λογισμικού.

Κύρια χαρακτηριστικά
 • 12-Voice Polyphonic Analog Synthesizer
 • 61 νότες πληκτρολόγιο τεχνολογίας FullTouch MPE, ευαίσθητο στην ταχύτητα
 • Δύο αναλογικοί ταλαντωτές: Sawtooth, Triangle + Metalizer, Square + Pulse Width, Sub Osc. FM και Συγχρονισμός
 • Γεννήτρια θορύβου με συνεχές χρώμα θορύβου
 • Ταλαντωτής και μίκτης θορύβου με δρομολόγηση φίλτρου
 • 12dB Multimode φίλτρο Steiner-Parker Continuous LP > HP > BP morphing & Brute Factor
 • Φίλτρο Low Pass Ladder 24dB με φίλτρο Drive
 • Φιλτράρισμα FM με διαμόρφωση ταλαντωτή ή θορύβου FM
 • Τρεις γεννήτριες ADSR με δυνατότητα λούπας
 • Τρία LFO: Δύο LFO πολλαπλών κυματομορφών με επιλογές Phase, Fade-In και Sync. Το LFO3 έχει μεταβλητή κυματομορφή και προηγμένες δυνατότητες retrig
 • Εγγραφή κίνησης. Καταγράψτε κίνηση σε κουμπιά, sliders, ribbon, Morphee. Η κίνηση αναπαράγεται σε μια λειτουργία λήψης ή λούπας.
 • Τρεις υποδοχές ψηφιακών εφέ Διαμόρφωση, αντήχηση και εφέ καθυστέρησης Νέα παραμόρφωση πολλαπλών λειτουργιών, πολλαπλές προεπιλογές FX για κάθε θέση με λειτουργία Send, Insert ή True Bypass
 • 12x32 Modulation Matrix. Έως 32 προορισμοί & 64 συνδέσεις
 • 64 βημάτων Polyphonic sequencer. Key, Accent, Slide
 • Οθόνη OLED & Προκαθορισμένη περιήγηση. 768 preset & 480 εργοστασιακές προεπιλογές
 • Ελεγκτής κορδέλας (RIBBON)
 • Ελεγκτής Morphee XYZ. Έλεγχος Morphing, τυχαιοποίηση Sequencer ή Matrix modes
 • Έξοδοι Stereo master
 • Είσοδο/έξοδο Sync
 • Είσοδοι πεντάλ: Ένα sustain + δύο πεντάλ expressionΔιασύνδεση MIDI και USB
 • Λογισμικό PolyBrute Companion: Οπτικοποιήστε και επεξεργαστείτε προεπιλογές, συμπεριλαμβανομένου του Morphing. Preset librarian. Έκδοση Plugin για ενσωμάτωση DAW.


Aftertouch:
ΝΑΙ
MIDI IN:
ΝΑΙ
MIDI OUT:
ΝΑΙ
Pitch Bender / Modulation:
ΝΑΙ/ΝΑΙ
Βάρος:
20 Kg
Βύσμα Σύνδεσης:
USB
Διαστάσεις:
972 x 378 x 110
Είσοδος/Έξοδος MIDI:
ΝΑΙ
Έκταση (οκτάβες):
5
Ελεγκτές (faders, sliders κ.α.):
ΝΑΙ
Έξοδος Line:
ΝΑΙ
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:
2 expression and 1 sustain pedal είσοδοι
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά:
MIDI and USB i/o + analog clock i/o
Οθόνη Ενδείξεων:
ΝΑΙ
Τροφοδοσία:
AC 100–240 V, 50/60 Hz
Τύπος Εξόδου:
2 TRS
Τύπος Σύνδεσης με Υπολογιστή:
USB
Υποδοχή Πεταλιού:
NAI sustain pedal input-expression pedal είσοδοι
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ

Σημεία Πώλησης