Πακέτο Home Studio Specialists

 
399,00
HOSTSP23
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Πακέτο που περιλαμβάνει τα AIAIAI TMA-2 Studio XE, το Arturia MiniLab 3 τη κάρτα ήχου Arturia MiniFuse 2 και την πλήρη έκδοση του Analog Lab V.

Βελτιώστε το ηχητικό σας σύστημα με το απόλυτο πακέτο επαγγελματικού ήχου. Τα ακουστικά AIAIAI TMA-2 Studio XE παρέχουν ακριβή, λεπτομερή ήχο που θα σας βοηθήσει να ακούσετε κάθε απόχρωση της μουσικής σας. Το Arturia MiniLab 3 παρέχει τον τέλειο συνδυασμό φορητότητας και λειτουργικότητας με το λεπτό σασί του και την μεγάλη ποικιλία λειτουργιών του. Και με την κάρτα ήχου Arturia MiniFuse 2, μπορείτε να συνδέσετε εύκολα τα instruments, τα μικρόφωνα και τα ακουστικά σας για ηχογραφήσεις και εκτελέσεις επαγγελματικού επιπέδου.

Πηγαίνετε τη μουσική σας στο επόμενο επίπεδο με αυτό το ασυναγώνιστο πακέτο. Ετοιμαστείτε να παράγετε, να συνθέτετε και να ηχογραφείτε με ευκολία, χάρη στο πλούσιο, παρεχόμενο λογισμικό. Με αυτό το πακέτο παίρνετε δώρο την πλήρη έκδοση Analog Lab V, αξίας 199€, καθώς και τα Ableton Live Lite, Arturia FX και πολλά άλλα. Είτε ξεκινάτε τώρα είτε θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας, το πακέτο αυτό διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μουσική επαγγελματικής ποιότητας από την άνεση του σπιτιού σας.

Παραγγείλτε τώρα και επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά του πακέτου μας. Θα αποκτήσετε τα ακουστικά AIAIAI TMA-2 Studio XE, το Arturia MiniLab 3 και τη κάρτα ήχου Arturia MiniFuse 2 σε ένα πακέτο. Μην χάσετε αυτή την απίστευτη προσφορά - παραγγείλετε τώρα και ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τη μουσική σας δημιουργία!

Σημεία Πώλησης