Keylab 88 MK2 Black Edition + V-Collection 9!!

 
1.011,00
AR/EM/000107
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η Arturia, ανακοίνωσε τη νέα νέα, μαύρη, συλλεκτική έκδοση του κορυφαίου keyboard Keylab 88.
Πρόκειται για το νέο Keylab 88 MK2 Black Edition.

KeyLab 88 MK2 Black Edition (CONTROLLER SUPREME)

Κάτι παραπάνω από ένα απλό MIDI controller, το KeyLab 88 MkII είναι ένα έξυπνα φτιαγμένο εργαλείο, έτοιμο να μας δώσει ότι χρειάζεται για να εμπνευστούμε στο στούντιο και όχι μόνο. Τα πλήκτρα του διαθέτουν aftertouch που θα καλύψει με το παραπάνω τους synth players.
Διαθέτει faders που μπορούν να ελέγξουν εικονικά drawbars ενός organ, και με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ελέγξετε τις στάθμες του DAW σας. Κάθε χρήστης θα βρει τον δικό του μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του KeyLab 88 MkII, μετατρέποντας το στον απόλυτο συνεργάτη.

Γενικά χαρακτηριστικά του Keylab 88 MK2 Black Edition
> ΒΑΡΥΚΕΝΤΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΑ FATAR:
Διαθέτει 88, εξαιρετικής ποιότητας, βαρυκεντρισμένα πλήκτρα της Fatar και είναι ιδανικό για πιανίστες, για απαιτητικούς live performers, και επαγγελματίες παραγωγούς. Αυτή η λύση για live και στούντιο θέτει τα νέα στάνταρντ στα επαγγελματικά controller πλήκτρα.
> ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
Εκτός από full-sized MIDI in και out βύσματα, το KeyLab 88 Mk2 Black Edition, είναι εξοπλισμένο με 4 CV Εξόδους και μια CV είσοδο. Έχοντας τα ηνία στον έλεγχο modular, οι χρήστες μπορούν να στείλουν pitch, gate, και 2 πηγές modulation προς αναλογικό εξοπλισμό. Ο πλήρης αυτός controller διαθέτει επίσης 5 εισόδους για expression πετάλια ώστε να καλύψει με το παραπάνω ακόμα και τα πιο απαιτητικά setups.
> ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ:
Ακόμα και ως standalone controller,το KeyLab 88 Mk2 Black Edition προσφέρει πολλά παραπάνω σε σχέση με το κόστος του.
Το KeyLab 88 Mk2 Black Edition συνοδεύεται από το βραβευμένο Analog Lab 4 της Arturia, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε χιλλιάδες synth και keyboard ήχους και ένα νέο performance mode.
Το Piano V, μια απίστευτη συλλογή από πιάνο, που σε συνδυασμό με το KeyLab 88 MkII είναι ο ορισμός της εκφραστικότητας.
Το Vox Continental V που επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει τον απίστευτο ήχο organ των 60s.
Το πάκετο επίσης περιέχει το Wurli V – μια εξαιρετική και πιστή προσομοίωση του κλασικού ηλεκτρικού πιάνου Wurlitzer 200A.
Το KeyLab 88 MkII διαθέτει χαρτογράφηση για όλα τα instruments της Arturia, και περιέχει το Ableton Live Lite. Έτσι είναι εφικτό να ηχογραφήσουμε και υλοποιήσουμε τις ιδέες μας από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα συνδέσουμε το πλήκτρο μας.
> Με την νέα γενιά των KeyLab, η Arturia έχει ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά τον έλεγχο, workflow, χαρακτηριστικά και ποιότητα. Με τα κορυφαίας ποιότητας βαρυκεντρισμένα Fatar πλήκτρα, και το έξυπνο DAW Command Center, το KeyLab 88 Mk2 Black Edition, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για απαιτητικούς χρήστες .Το KeyLab 88 MkII επίσης δίνει άμεση πρόσβαση σε πολλαπλά, customizable user maps για να χρησιμοποιείτε τα ποτενσιόμετρα, faders, και pads όπως ακριβώς θέλετε.
Επιπλέον, κάθε χρήστης λαμβάνει ένα απίστευτο software πακέτο όπου συνεργάζεται άψογα με το KeyLab 88 Mk2 Black Edition. Τέλος το KeyLab 88 Mk2 Black Edition έχει ότι έκανε το πρώτο KeyLab 88 επιτυχημένο, αλλά με όλες τις βελτιώσεις της σειράς Mk2.
> Βαρυκεντρισμένο πληκτρολόγιο με aftertouch (Fatar TP100LR),
> Αλουμινένιο σασί με ξύλιναPanels στο πλάι,
> Αποσπώμενο iPad/sheet music stand,
> Ραφι επέκτασης για τοποθέτηση λάπτοπ,
> 16 RGB-backlit performance pads,
> Control bank με 9 faders και 9 ποτενσιόμετρα,
> DAW Commands: περιέχοντας μαγνητικά overlays για Ableton Live, Logic Pro X, Pro Tools, Cubase, Studio One, Reaper, καθώς και ως standard Mackie και HUI setups.
> Πλήρης συνδεσιμότητα, περιέχοντας expression, sustain, CV/Gate, MIDI, USB και 3 αναθέσιμες auxiliaryΕισόδους για πετάλι,
> Τέλεια συνεργασία με Analog Lab.
> Περιλαμβάνει τα: Analog Lab, Piano V, Wurli V, Vox Continental V, Ableton Live Lite.
> Περιλαμβάνει το Arturia MIDI Control Center.

> Μαύρη, συλλεκτική έκδοση.

MIDI IN:
ΝΑΙ
MIDI OUT:
ΝΑΙ
Pitch Bender / Modulation:
ΝΑΙ
Βάρος:
13 KG
Βύσμα Σύνδεσης:
USB
Διαστάσεις:
(W x D x H): 127.5 x 35 x 9.5 cm
Έκταση (οκτάβες):
8
Ελεγκτές (faders, sliders κ.α.):
ΝΑΙ
Οθόνη Ενδείξεων:
ΝΑΙ
Πρωτόκολλο Σύνδεσης:
USB
Υποδοχή Πεταλιού:
ΝΑΙ
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ

Σημεία Πώλησης