CA-XLR2d-C (Canon Kit)

 
671,00
Μη Διαθέσιμο

Μια ευέλικτη ιδέα για την εγγραφή επαγγελματικού ήχου με σχεδόν οποιαδήποτε κάμερα .

Το CA-XLR2d είναι ένας προσαρμογέας μικροφώνου και ένας προενισχυτής δύο καναλιών που επιτρέπει τη χρήση εξωτερικών μικροφώνων για την εγγραφή επαγγελματικού στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας με κάμερα χωρίς καθρέφτη (Mirrorless) ή άλλη. Το ηχητικό σήμα μεταφέρεται απευθείας στην κάμερα – σε ψηφιακή ή αναλογική μορφή – και εγγράφεται μαζί με το σήμα βίντεο, εξαλείφοντας την ανάγκη για μετέπειτα συγχρονισμό και μειώνοντας τον χρόνο μετά την παραγωγή.

Επιλέξτε το καταλληλότερο μικρόφωνο για την εγγραφή της ταινίας σας.
Επιλέξτε το κατάλληλο μικρόφωνο ή είσοδο που ταιριάζει με την εφαρμογή σας. Από ένα μόνο μικρόφωνο shotgun για συνεντεύξεις ή διαλόγους, έως διπλά δυναμικά ή πυκνωτικά μικρόφωνα για στερεοφωνική απεικόνιση ή ολόκληρη η μίξη ήχου που τροφοδοτείται από τον κύριο μίκτη χρησιμοποιώντας σύνδεση σε επίπεδο γραμμής (line-level) – με το CA-XLR2d είστε καλά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε λήψη και τα γυρίσματα είναι μπροστά.
Μετατροπέας A/D υψηλής απόδοσης για καθαρό, φυσικό ήχο.
Χάρη στη μακροχρόνια τεχνογνωσία της Tascam στην τεχνολογία ήχου και στους premium μετατροπείς A/D, το CA-XLR2d αντιπροσωπεύει καθαρό, επαγγελματικό ήχο χωρίς θόρυβο. Με την αποστολή ενός ψηφιακού σήματος ήχου απευθείας στην κάμερα μέσω ενός συμβατού accessory shoe, δεν υπάρχει δεύτερο βήμα μετατροπής που θα μπορούσε να προσθέσει θόρυβο ή παραμόρφωση. Και σας απαλλάσσει από το έργο του μετέπειτα συγχρονισμού εικόνας και ήχου κατά τη μετα-παραγωγή.
Το CA-XLR2d τροφοδοτείται από μια συμβατή κάμερα μέσω του hot shoe του, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε πρόσθετο τροφοδοτικό και η ρύθμισή σας παραμένει συμπαγής και καθαρή (συμβατοί κατασκευαστές: Canon, Fujifilm).
Χρησιμοποιήστε τα μικρόφωνα και τον άλλο εξοπλισμό που χρειάζεστε για την ηχογράφησή σας.
Το CA-XLR2d είναι τόσο ευέλικτο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα μικρόφωνα και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για τη συγκεκριμένη ταινία σας. Το cold shoe στο επάνω μέρος, για παράδειγμα, είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς, φιλικό προς τον θόρυβο και μπορεί να κρατήσει το αγαπημένο σας μικρόφωνο ή έναν ασύρματο δέκτη ή πομπό. Δύο ακροδέκτες εισόδου XLR/TRS και μία mini stereo είσοδος 3,5 mm είναι διαθέσιμα για σχεδόν οποιοδήποτε μικρόφωνο χειρός, shotgun, lavalier ή άλλο μικρόφωνο δυναμικού ή πυκνωτικό.
Ενσωματωμένη επεξεργασία με έλεγχο φιλικό προς το χρήστη για υψηλότερη ποιότητα εγγραφής.
Οι συμπεριλαμβανόμενες λειτουργίες επεξεργασίας ήχου, όπως η αυτόματη στάθμη, το φίλτρο low-cut και ο limiter μπορούν να προσπελαστούν χρησιμοποιώντας βολικούς διακόπτες. Το CA-XLR2d μπορεί επίσης να συνδέσει δύο κανάλια εισόδου, γεγονός που σας επιτρέπει να ελέγχετε ταυτόχρονα το κέρδος εισόδου καθώς και τις ρυθμίσεις LEVEL και LIMITER για το αριστερό και το δεξί κανάλι κατά τη στερεοφωνική εγγραφή.
Η κορυφαία ποιότητα ήχου επιτυγχάνεται με ηλεκτρονικά επαγγελματικού επιπέδου, ανάλυση 16-bit/24-bit και συχνότητες δειγματοληψίας 48 kHz ή 96 kHz.

Αποκτήστε υψηλή ποιότητα ήχου με την τρέχουσα κάμερά σας .

Μην ανησυχείτε εάν το hot shoe της φωτογραφικής σας μηχανής δεν μπορεί να χειριστεί ψηφιακό σήμα ήχου ούτε να τροφοδοτήσει τον προσαρμογέα μικροφώνου Tascam. Το αναλογικό κιτ CA-XLR2d-AN μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οποιαδήποτε κάμερα που διαθέτει αναλογική είσοδο ήχου. Τοποθετήστε το κουτί μπαταρίας που περιλαμβάνεται (δύο μπαταρίες AA) και συνδέστε την αναλογική έξοδο του CA-XLR2d στην είσοδο μικροφώνου της κάμερας με το καλώδιο στερεοφωνικού ήχου που περιλαμβάνεται. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τους υψηλής ποιότητας προενισχυτές μικροφώνου και τις λειτουργίες επεξεργασίας ήχου και να βελτιώσετε σημαντικά τον ήχο των εγγραφών ταινιών σας.

Χαρακτηριστικά
> Δύο ακροδέκτες εισόδου XLR/TRS για χρήση του βέλτιστου μικροφώνου σύμφωνα με το σετ και το περιβάλλον.
> Ο μετατροπέας A/D υψηλής απόδοσης μεταδίδει ψηφιακό ήχο απευθείας και χωρίς αλλοίωση στην κάμερα μέσω του accessory shoe (συμβατοί κατασκευαστές: Canon, Fujifilm).
> Μπορεί να τροφοδοτηθεί από το σώμα της κάμερας μέσω του αντίστοιχου accessory shoe (συμβατοί κατασκευαστές: Canon, Fujifilm).
> Υψηλής απόδοσης προενισχυτής μικροφώνου Tascam HDDA για υψηλή ποιότητα ήχου, χαμηλό θόρυβο και μεγάλο δυναμικό εύρος (με δυνατότητα εναλλαγής επιπέδου μικροφώνου/γραμμής, εναλλαγή τροφοδοσίας 48V).
> Πρόσθετη είσοδος mini jack 3,5 mm για μικρόφωνο ή μικρόφωνο που απαιτεί τροφοδοσία plug-in.
> Συμβατό με όλες σχεδόν τις κάμερες που έχουν αναλογική είσοδο χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα στοιχεία (κουτί μπαταρίας, προσαρμογέας βάσης cold shoe, αποσπώμενη βάση μικροφώνου με μηχανισμό στήριξης κραδασμών και αναλογικό καλώδιο ήχου).
> Στήριγμα cold shoe στο επάνω μέρος για επιπλέον αντάπτορες ή αξεσουάρ.
Αναλογική έξοδος ήχου που υποστηρίζει δύο λειτουργίες:
> Λειτουργία κάμερας: Επιτρέπει τη μετάδοση ήχου στην είσοδο μικροφώνου της κάμερας.
> Λειτουργία ακουστικών: Επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση με ακουστικά.
Αντικαταστάσιμος προσαρμογέας σύνδεσης shoe:
> CA-AK1-C και CA-AK1-F διαθέσιμα για χρήση με κάμερες Canon ή Fujifilm.
> Ενα CA-XLR2d μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τις κάμερες Canon και Fujifilm αντικαθιστώντας τον προσαρμογέα σύνδεσης shoe.
> Εξασθένιση επιπέδου εισόδου με δυνατότητα εναλλαγής: 0 dB / 20 dB / 46 dB.
> Εναλλασσόμενο φίλτρο χαμηλής αποκοπής: Off / 80 Hz / 220 Hz.
> Με δυνατότητα εναλλαγής limiter.
> Λειτουργία Auto-level.
> Ένδειξη υπερφόρτωσης για κάθε είσοδο.
> Το επίπεδο εισόδου, η αυτόματη/χειροκίνητη ρύθμιση και ο limiter των εισόδων 1 και 2 μπορούν να συνδεθούν στερεοφωνικά.
> Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα για την αποφυγή ακούσιων αλλαγών στις ρυθμίσεις.
> Βολική βάση καλωδίου.

Συμπεριλαμβανόμενα είδη

CA-XLR2d-C (Κιτ Canon)
> Μονάδα CA-XLR2d*
> CA-AK1-C προσαρμογέας βάσης παπουτσιού αξεσουάρ (προσαρτημένος στη μονάδα)
> CA-AK1-AN αντάπτορας cold shoe
> Υποδοχή μπαταρίας
> Υποδοχή μικροφώνου (προσαρτημένη στη μονάδα)
> Γρήγορος οδηγός (συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης)

> Καλώδιο mini jack στερεοφωνικού 3,5 mm

  • 341 g
  • 88 mm × 119 mm × 110 mm

Σημεία Πώλησης