Πακέτο Studio & Podcast Specialists

 
279,00
STPOSP23
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Πακέτο που περιλαμβάνει τα AIAIAI TMA-2 Studio XE και M-Audio Uber Mic.

Αναβαθμίστε το στούντιό σας με εξυπνότερο πακέτο ηχογράφησης. Σας παρουσιάζουμε τα ακουστικά AIAIAI TMA-2 Studio XE και το M-Audio Uber Mic - τον τέλειο συνδυασμό για την ηχογράφηση κάθε λεπτομέρειας της μουσικής σας.

Απολαύστε ήχο ποιότητας στούντιο με τα ακουστικά TMA-2 Studio XE. Η ανώτερη απομόνωση θορύβου, η ελαφριά και άνετη κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για πολύωρες συνεδρίες ηχογράφησης, ενώ οι ισχυροί οδηγοί παρέχουν κρυστάλλινο ήχο που σας επιτρέπει να ακούτε κάθε απόχρωση της μουσικής σας.

Συνδυάστε αυτά τα ακουστικά με το M-Audio Uber Mic - ένα ευέλικτο και ισχυρό μικρόφωνο που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Με τέσσερα πολικά διαγράμματα και ενσωματωμένο monitoring ακουστικών, μπορείτε να ηχογραφείτε φωνητικά, όργανα, podcast και πολλά άλλα με αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου.

Αυτό το πακέτο είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε ημιεπαγγελματία μηχανικό ήχου που θέλει να απογειώσει τις ηχογραφήσεις του. Αναβαθμίστε το στούντιό σας σήμερα με το πακέτο AIAIAI TMA-2 Studio XE και M-Audio Uber Mic.

Σημεία Πώλησης