sE DM2 TNT

 
145.08
(117.00 χωρίς ΦΠΑ)
SE/EM/000058
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το DM2 T.N.T είναι ένας ενεργός ενσωματωμένος προενισχυτής βασισμένος στο διάσημο DM1 DYNAMITE – με ακόμα περισσότερο κέρδος, λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε τα πολύτιμα μικρόφωνα σας να λάμπουν όπως ποτέ άλλοτε. Με έναν ενσωματωμένο διακόπτη απολαβής σε εσοχή, το DM2 TNT σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μέτριο καθαρό, διαφανές κέρδος 15 dB ή ένα εκρηκτικό 30 dB για περισσότερο headroom και ένα καθαρό σήμα με είσοδο εξαιρετικά υψηλής σύνθετης αντίστασης και οκτώ ρυθμίσεις φορτίου που ταιριάζουν απόλυτα με το DM2 σας TNT με οποιοδήποτε μικρόφωνο. Προορισμένο για άμεση σύνδεση με την έξοδο ενός ribbon ή δυναμικού μικροφώνου, το DM2 TNT βελτιστοποιεί τον παραδοσιακό ενσωματωμένο προενισχυτή εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον καλώδιο και το συμπαγές του μέγεθος κάνει τη μεταφορά του εύκολη, ώστε το κέρδος που αναζητάτε να είναι πάντα στο πλευρό σας.

Εναλλασσόμενο, καθαρό και σταθερό κέρδος από μέτρια 15 έως εκρηκτικά 30 dB
Δύο επίπεδα απολαβής εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σε διάφορες πηγές, σχεδιασμένα για ουδέτερη, ισορροπημένη ποιότητα ήχου και επικίνδυνα χαμηλό θόρυβο. Ο ασυμβίβαστος σχεδιασμός ενισχύει το σήμα ανεξάρτητα από την αντίσταση φορτίου ή το μήκος του καλωδίου. Ικανό να συνδυαστεί τέλεια με οποιοδήποτε παθητικό μικρόφωνο για την ενίσχυση του σήματος, το DM2 T.N.T μειώνει την πιθανότητα παρεμβολών και παρέχει σημαντικά βελτιωμένο επίπεδο στον προενισχυτή της διεπαφής/μίκτη σας – όλα αυτά χωρίς προσθήκη θορύβου ή χρωματισμού!

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα μικρόφωνά σας με μεταβλητό φορτίο εισόδου
Οι κοινοί ενσωματωμένοι προενισχυτές τείνουν να καταπονούν τους μετατροπείς των παθητικών μικροφώνων λόγω του ηλεκτρονικού τους σχεδιασμού, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου και του επιπέδου εξόδου. Ευτυχώς, η είσοδος εξαιρετικά υψηλής σύνθετης αντίστασης του DM2 T.N.T επιτρέπει σε οποιοδήποτε φορτίο στα παθητικά μικρόφωνα να επιτύχετε το καλύτερο από τη συλλογή μικροφώνου σας, ώστε να λάμπουν όσο ποτέ άλλοτε! Με το στρίψιμο ενός καντράν, εξερευνήστε οκτώ ρυθμίσεις που κυμαίνονται από ασυνήθιστα χαμηλά 50 Ω έως εκπληκτικά υψηλά 10 MΩ για να ταιριάξετε με ακρίβεια τον προενισχυτή σας με οποιοδήποτε μικρόφωνο για καθαρές εγγραφές με τον χαμηλότερο δυνατό θόρυβο. Σχεδιασμένο για να απελευθερώνει τις καλύτερες ποιότητες από τα μικρόφωνα σας, το DM2 T.N.T επιτρέπει τον πειραματισμό για να ανακαλύψετε τα χαρακτηριστικά του ήχου και το σωστό σημείο κάθε παθητικού μικροφώνου στη συλλογή σας.


Εξελιγμένα ηλεκτρονικά Class-A και αποκλειστικό buffer εξόδου
Με περίτεχνο ηλεκτρονικό σχεδιασμό και ειδικά επιλεγμένα FET υψηλής ποιότητας, το DM2 T.N.T έχει τον χαμηλότερο αυτοθόρυβο στην κατηγορία του, καθιστώντας τις ηχογραφήσεις ποιότητας στούντιο εύκολες. Σε αντίθεση με άλλους προενισχυτές βιομηχανικών προτύπων, ο DM2 T.N.T αποδίδει σταθερό κέρδος +15 dB / +30 dB ανεξάρτητα από το συνδεδεμένο φορτίο. Ως το ιδανικό εργαλείο μηχανικού ήχου, η σύνθετη αντίσταση εξόδου του DM2 T.N.T είναι επίσης η χαμηλότερη στην κατηγορία του, επιτρέποντάς του να οδηγεί μεγάλες διαδρομές καλωδίων σε μια στιγμή, ενώ μειώνει την ευαισθησία σε παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων, βουητό και βουητό.

Λεπτό, στιβαρό εξ ολοκλήρου μεταλλικό περίβλημα με φινίρισμα υψηλής ποιότητας
Ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, το DM2 TNT διασφαλίζεται από άρτια και λεπτή σχεδίαση από μέταλλο, στιβαρή κατασκευή, πρότυπα κατασκευής υψηλής ποιότητας και επίχρυσο σύνδεσμο XLR για αξιόπιστη σύνδεση σήματος χωρίς απώλειες, είτε επί σκηνής είτε στο στούντιο. Ολοκληρωμένο με μια εξαιρετικά βολική σχεδίαση με Phantom Power που δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος, το sE DM2 T.N.T είναι η απόλυτη αλλαγή παιχνιδιού στο επαγγελματικό σας οπλοστάσιο ήχου.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
Εναλλασσόμενο, καθαρό και σταθερό κέρδος από μέτρια 15 έως εκρηκτικά 30 dB
> σχεδιασμένο για ουδέτερη, ισορροπημένη ποιότητα ήχου με ελάχιστο θόρυβο
> δύο επίπεδα απολαβής για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σε διάφορες πηγές
> Ενισχύει το σήμα ανεξάρτητα από την αντίσταση φορτίου ή το μήκος του καλωδίου

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα μικρόφωνά σας με το μεταβλητό φορτίο εισόδου
> επιλέξτε από ασυνήθιστα χαμηλά 50 Ω έως εντυπωσιακά υψηλά 10 MΩ
> Αλλάξτε εύκολα τον χαρακτήρα του ήχου χάρη στις οκτώ ρυθμίσεις
> Βρείτε το σωστό σημείο για οποιοδήποτε μικρόφωνο της συλλογής σας

Εξελιγμένα ηλεκτρονικά κατηγορίας Α
> Τα ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας και τα FET υψηλής ποιότητας παρέχουν εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο
> Σχεδιασμός χωρίς μετασχηματιστή για εξαιρετική ποιότητα ήχου
> παρέχει την καλύτερη απόδοση και το χαμηλότερο θόρυβο στην κατηγορία του

Αποκλειστικός ενισχυτής buffer εξόδου
> Η εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση εξόδου επιτρέπει μεγάλες διαδρομές καλωδίων
> παρέχει σημαντικά βελτιωμένο επίπεδο στον προενισχυτή του μικροφώνου σας για σωστή σταδιακή απόδοση
> οδηγεί σε μεγάλες διαδρομές καλωδίων και μπορεί να μειώσει την ευαισθησία σε παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων, θόρυβο και βουητό

Λεπτό, στιβαρό εξ ολοκλήρου μεταλλικό περίβλημα με φινίρισμα υψηλής ποιότητας
> αποτελεσματική απόρριψη τυχόν ηλεκτρικών παρεμβολών και θορύβου
> Το φινίρισμα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει εξαιρετική εμφάνιση για πολλά χρόνια
> Η λεπτή σχεδίαση επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση στο στούντιο ή στη σκηνή

Επίχρυση υποδοχή XLR
> για χωρίς απώλειες και αξιόπιστη σύνδεση σήματος

Απαιτήσεις συστήματος
> Απαιτεί Phantom Power (μόνο 48 V)
> Το DM2 δεν παρέχει Phantom Power, επομένως:
> Λειτουργεί μόνο με παθητικά μικρόφωνα (τα οποία δεν απαιτούν Phantom Power): παθητικά μικρόφωνα, δηλαδή τα δυναμικά μικρόφωνα, παθητικά μικρόφωνα ribbon, κεραμικοί/πιεζοτροπικοί μετατροπείς
> Δεν λειτουργεί με ενεργά μικρόφωνα (τα οποία απαιτούν Phantom Power): δηλαδή τα περισσότερα πυκνωτικά μικρόφωνα, ενεργά μικρόφωνα ribbon

> Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστάται ιδιαίτερα η σύνδεση του DM2 T.N.T απευθείας στην έξοδο του μικροφώνου. Εάν απαιτείται καλώδιο, θα πρέπει να συνδεθεί μεταξύ του μικροφώνου και του DM2 T.N.T. όσο πιο κοντό είναι το καλώδιο, τόσο καλύτερη είναι η συνολική απόδοση.

Βάρος:
80g
Τροφοδοσία:
Τροφοδοσία: 48 Volts σύμφωνα με το IEC 61938.
Τύπος Εξόδου:
XLR
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ
Για παραγγελίες καλέστε μας στα 2108830311 - 14

Σημεία Πώλησης