sE DM3

 
127,00
SE/EM/000072
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η sE Electronics παρουσιάζει το νέο DM3

Το DM3 είναι ένα ενεργό inline DI με είσοδο Ultra-HiZ και εντυπωσιακά συμπαγή σχεδιασμό - κατασκευασμένο για να παραμένει δίπλα σας, ώστε να αποκομίζετε πάντα το καλύτερο από τα μουσικά σας όργανα!

Χαρακτηριστικά

 • Είσοδος Ultra-HiZ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μουσικό σας όργανο
 • Τεράστιος χώρος headroom ακόμα και για τα πιο δυνατά όργανα
 • Ένα νέο πρότυπο για τον διακόπτη γείωσης
 • Υποδοχή εισόδου 1/4 με δυνατότητα κλειδώματος και προσαρμοσμένο μπρελόκ βύσματος sE
 • Ειδικός ενισχυτής buffer εξόδου Class-A και φινίρισμα υψηλής ποιότητας
 • Λεπτό, εξ ολοκλήρου μεταλλικό διακριτικό περίβλημα και χρυσές υποδοχές XLR
 • Διαστάσεις: 20 x 96 mm.

Είσοδος Ultra-HiZ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μουσικό σας όργανο

Χωρίς σχεδόν κανένα φορτίο, το DM3 έχει μια εκπληκτικά υψηλή σύνθετη αντίσταση εισόδου 10 megaohms, διατηρώντας τον ατομικό ηχητικό χαρακτήρα των οργάνων σας. Χάρη στην καθιερωμένη τεχνολογία DYNAMITE που χρησιμοποιείται στα DM1 και DM2, το DM3 εξασφαλίζει μέγιστη ποιότητα σήματος ακόμη και σε πηγές χαμηλής απόδοσης χωρίς χρωματισμό!

Τεράστιος χώρος headroom ακόμα και για τα πιο δυνατά όργανα

Σχεδιασμένο για να χειρίζεται ακόμη και τα υψηλότερα επίπεδα εξόδου από τα πιο δυνατά ενεργά ηλεκτρικά μουσικά όργανα, οποιοδήποτε keyboard, drum machine, συνθεσάιζερ ή φορητό υπολογιστή, για να αναφέρουμε μερικές πηγές. Το DM3 μπορεί εύκολα να χειριστεί την ισχύ ενός ενισχυτή 10.000 watt (285 Vrms ή 805 Vp-p)! Εάν το σήμα είναι πολύ δυνατό, χαμηλώστε το σήμα εισόδου κατά 15 ή 30 dB με τον ενσωματωμένο διακόπτη εξασθένησης για να χωρέσει οποιοδήποτε φορτίο εισόδου.

Ένα νέο πρότυπο για τον διακόπτη γείωσης

Ο χωνευτός διακόπτης γείωσης τριών σταδίων του DM3 διαθέτει μια μοναδική ρύθμιση "on+", μειώνοντας αποτελεσματικά όχι μόνο το ανεπιθύμητο βουητό, αλλά και το σφύριγμα και τις παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων. Έχετε πάντα την τέλεια ρύθμιση για το πιο καθαρό σήμα, είτε βρίσκεστε στο στούντιο, ηχογραφείτε στο σπίτι, ή στη σκηνή σε έναν χώρο συναυλίας.

Υποδοχή εισόδου 1/4 με δυνατότητα κλειδώματος και προσαρμοσμένο μπρελόκ βύσματος sE

Το DM3 συνοδεύεται από προσαρμοσμένο μπρελόκ sE 1/4 και είναι εξοπλισμένο με υποδοχή εισόδου 1/4 που κλειδώνει, οπότε ο υπέροχος ήχος είναι πάντα δίπλα σας! Η υποδοχή εισόδου με δυνατότητα κλειδώματος παρέχει μια ασφαλή σύνδεση στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα ζωντανής παράστασης ή ηχογράφησης, όπου μπορεί να προκύψουν εμπλοκές. Επιπλέον, ο μηχανισμός ασφάλισης μπορεί να απεμπλακεί εάν προτιμάται.

Ειδικός ενισχυτής buffer εξόδου Class-A και φινίρισμα υψηλής ποιότητας

Τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά παρέχουν τον χαμηλότερο θόρυβο στην κατηγορία τους και η αποδεδειγμένη σχεδίαση Class-A αποτρέπει την προσθήκη παραμόρφωσης crossover στο σήμα. Το DM3 επεξεργάζεται τον ήχο ανεξάρτητα από την αντίσταση φορτίου ή το μήκος του καλωδίου, ώστε να μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε ένα ισχυρά καθαρό και σταθερό σήμα με κομψό φινίρισμα που θα διαρκέσει για χρόνια.

Λεπτό, εξ ολοκλήρου μεταλλικό διακριτικό περίβλημα και χρυσές υποδοχές XLR

Η εξ' ολοκλήρου μεταλλική σχεδίαση του DM3, τα πρότυπα κατασκευής υψηλής ποιότητας, η στιβαρή κατασκευή και η επίχρυση υποδοχή XLR παρέχουν τεχνικό σχεδιασμό και αξιόπιστο σήμα χωρίς απώλειες σε εξαιρετικά συμπαγή μορφή. Το DM3 συνδέεται απευθείας με κάρτες ήχου, μίξερ, κουτιά σκηνής (stage boxes) ή οποιαδήποτε τυπική είσοδο XLR χωρίς να χρειάζεται επιπλέον καλώδιο. Όλα αυτά ενώ είναι αρκετά συμπαγές ώστε να χωράει σε μια τσέπη ή να κρέμεται από το μπρελόκ sE 1/4, που περιλαμβάνεται, οπότε ο υπέροχος ήχος είναι πάντα δίπλα σας.

Τι υπάρχει στο κουτί

 • DM3
 • Κατσαβίδι
 • sE Μπρελόκ με βύσμα 1/4
 • Εγχειρίδιο χρήσης με κάρτα εγγύησης (μόνο στα Αγγλικά)

Βάρος:
80g
Τροφοδοσία:
Τροφοδοσία: 48 Volts σύμφωνα με το IEC 61938.
Τύπος Εξόδου:
XLR
Χρόνος Εγγύησης:
2 ΕΤΗ

Σημεία Πώλησης