Κερδίζετε 11%

Dictator Dual Mono

Αρχική Τιμή Καταλόγου: 2.666,00  
2.369,00
Κερδίζετε: €297,00 (11%)
GA/EM/000003
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Στη Gainlab Audio, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια των χρηστών μας. Ένα σημαντικό μέρος αυτών των ερωτήσεων αφορά το εάν θα ήταν δυνατή η χρήση της συσκευής σε λειτουργία dual mono. Λόγω της μοναδικής αρχιτεκτονικής του εξοπλισμού, έπρεπε να απαντήσουμε όχι μέχρι τώρα…Το Dictator έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτο σε σύγχρονα υλικά και να ενσωματώνεται εύκολα στη σημερινή πρακτική παραγωγής, σε συνδιασμό με τον παραδοσιακό σχεδιασμό λυχνίων κενού. Αρχικά, ο στόχος ήταν η επεξεργασία στερεοφωνικών κομματιών δύο καναλιών διατηρώντας παράλληλα την όσο το δυνατόν ακριβέστερη στερεοφωνική λειτουργία.

Ως εκ τούτου, οι έλεγχοι του Dictator σχεδιάζονται με αυτήν την κύρια πτυχή. Σε σχέση με τη δημιουργία της διπλής μονοφωνικής έκδοσης, η διαλειτουργικότητα των δύο καναλιών εξακολουθεί να είναι σημαντική, αλλά και οι δύο πλευρές περιλαμβάνουν έναν εντελώς ξεχωριστά παραμετροποιήσιμο vari-u compressor , με την πλήρη λειτουργικότητα του αρχικού Dictator.

Αντίστοιχα, όλα τα χειριστήρια εφαρμόζονται με διακόπτες για να επιτρέπεται η λειτουργία στους δύο συμπιεστές με τις ίδιες ρυθμίσεις. Το sidechain, φυσικά, παρέμεινε συνδεόμενο και με τα δύο κανάλια. Με βάση αυτά, μπορεί να ειπωθεί ότι ο Dictator Dual Mono είναι ένας δυναμικός επεξεργαστής λυχνίων δύο καναλιών, μπορεί να μπει σε ένα masterbus ή μπορεί να παράγει saturation παράλληλα με παροδικά transients που δεν υπήρχαν ποτέ. Ή λειτουργήστε τον σαν απλό saturator με ελάχιστο δυναμικό έλεγχο, είτε σε αυτόνομα κομμάτια είτε κατά την εγγραφή…

Κύριες ιδιότητες:

Διπλή μονοφωνική αρχιτεκτονική

Πραγματικός σχεδιασμός λυχνίας διπλού πεντοδίου

Σύγχρονο πρόγραμμα οδήγησης γραμμής

Λυχνίες κενού στρατιωτικού τύπου (6k4p-EV (6К4П-EB) πεντόδα μεγάλης διάρκειας ζωής)

Μετασχηματιστές Permalloy

Πεδίο εφαρμογής:

Παρακολούθηση (tracking)

Εγγραφή

Συμπίεση διαύλου (Bus compression)

Σχεδιασμός ήχου

Saturator

Σημεία Πώλησης