Κερδίζετε 10%

Dictator

Αρχική Τιμή Καταλόγου: 2.282,00  
2.059,00
Κερδίζετε: €223,00 (10%)
GA/EM/000001
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Dictator είναι ένας δυναμικός ελεγκτής που βασίζεται σε λυχνίες και έχει σχεδιαστεί με βάση τους κλασικούς συμπιεστές vari-mu.

Θεωρητικά παρόμοιο με τα θρυλικά Fairchild 670 και Gates STA-Level συνδυάζει και τις σύγχρονες λύσεις, προκειμένου να έχετε καλύτερο έλεγχο του ήχου.
Ο σχεδιασμός των κυκλωμάτων διακλάδωσης απλώς ονομάζεται "mu-follower".
Τα δύο κανάλια του συμπιεστή μπορούν να παρέχουν συγχρονισμένη λειτουργία σε όλο το εύρος της καμπύλης μετάβασης και έτσι μπορεί να επιτευχθεί εξαιρετική μείωση κέρδους.
Οι χρονικοί παράμετροι λειτουργίας και τα χαρακτηριστικά κορεσμού είναι ίδια με αυτά που βρίσκουμε στους περισσότερους γνωστούς συμπιεστές με λυχνίες.


Το Dictator είναι ένας αληθινός συμπιεστής vari-mu, ο οποίος αποτελείται από ένα ζευγάρι πεντόδων που παρήχθησαν μαζικά σε εξαιρετική ποιότητα κατά τη διάρκεια του Συμφώνου της Βαρσοβίας σε χώρες όπως η Ουγγαρία, η Ανατολική Γερμανία ή η Πολωνία.
Τα περιβάλλοντα κυκλώματα του ενισχυτή λυχνίας χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές λύσεις που επιτρέπουν τα πιο ακριβή χαρακτηριστικά λειτουργίας παράλληλου καναλιού που βοηθούν στην επίτευξη πολύπλοκων ρυθμίσεων.
Για παράδειγμα, μπορεί να λειτουργεί σε ένα masterbus ή μπορεί να προκαλέσει "κορεσμό" παράλληλα με τα υπάρχοντα transients και παύσεις.
Η να λειτουργήσει ως απλός κορεστής με ελάχιστο δυναμικό έλεγχο.
Η πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν κύριο συμπιεστή και έναν αεροσυμπιεστή για μίξη, αλλά σε έμπειρα χέρια το Dictator μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο σχεδιασμού ήχου.
Το Dictator κρατά κάθε πτυχή του ήχου στο χέρι του, είναι ακριβής ωστόσο δεν είναι πάντα καθαρός, όπως όλοι οι δικτάτορες από τα βιβλία ιστορίας.


Γενικά χαρακτηριστικά του Dictator:
> ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 x Balanced XLR.
> ΕΞΟΔΟΣ: 2 x Balanced XLR.
> Μέγιστη. Είσοδος: +22dBu.
> Σύνθετη αντίσταση εισόδου:> 10Kohm.
> Απόκριση συχνότητας: 20Hz-20Khz +/- 1dB.
> Διαστάσεις: 483x280x89.
> Βάρος: 4,2 Kg.
> Τροφοδοσία: 230V AC (ΕΕ), 110V AC (ΗΠΑ).
> Μέγιστη. Έξοδος:> 26dBu.
> Αντίσταση εξόδου: <65ohm.
> THD+N (0dBu): <0,3%.

Session Recall
Χρησιμοποιήστε τον εξοπλισμό Gainlab Audio με λογισμικό Session Recall! Προσθέτουμε έναν δωρεάν κωδικό ορισμού συσκευής για κάθε προϊόν μας.
Το Session Recall είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις των αναλογικών συσκευών χωρίς μνήμες.
Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πλήρεις διαμορφώσεις μιας ή περισσότερων συσκευών σε περιόδους σύνδεσης που μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή.

Είτε είστε μουσικός, συνθέτης ή μηχανικός ήχου, το Session Recall θα ενσωματωθεί άψογα στη ροή εργασίας σας και θα εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο.

Κάνετε register το προιόν και θα έχετε 3 χρόνια εγγύηση.

Σημεία Πώλησης